2020-02-16 22:19

Shania Twain îşi publică memoriile, la anul

 |  15:51

Cântăreaţa Shania Twain,câştigătoare a cinci premii Grammy, va publica un volum de memorii în 2011, încare va relata eforturile pe care le-a depus pentru a-şi construi o carieră înmuzica country şi aspecte din copilăria ei dificilă, informează Reuters.

Cântăreaţa canadiană, a căreiviaţă personală a reprezentat unul dintre subiectele preferate ale tabloidelordupă divorţul ei de producătorul muzical Robert Mutt Lange, pronunţat în 2008,îşi va publica memoriile în prima jumătate a anului 2011, au anunţatreprezentanţii editurii Simon & Schuster.

În acest volum, artista va relatadiverse aspecte din viaţa ei, precum succesul obţinut într-o industrie dominatăde bărbaţi, cum este cea a muzicii country, şi moartea tragică a părinţilor ei,într-un accident de automobil produs în 1987, în urma căreia Shania Twain adevenit tutorele celor trei fraţi mai mici.

Shania Twain, în vârstă de 45 deani, a declarat că a simţit nevoia de a scrie aceste poveşti: "Aceastăcarte este o relatare onestă şi completă a vieţii mele, spusă cu cuvintelemele".

A primit cinci premii Grammy

Shania Twain nu a mai intrat înstudiourile de înregistrare din anul 2002, însă a apărut în câteva emisiuni deteleviziune, precum "American Idol", la care a participat în calitatede membru al juriului.

Următorul proiect al artisteicanadiene este talk show-ul "Why Not? With Shania Twain", care vadebuta tot în 2011, pe postul de televiziune OWN al realizatoarei OprahWinfrey.

Cântăreaţa a vândut peste 60 demilioane de albume în perioada 1993 - 2005 şi a primit cinci premii Grammy.

Printre hiturile cântăreţei, penumele său real Eilleen Regina Edwards, se numără "Come on over","That don't impress me much" şi "Man! I feel like a woman".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine