2020-08-04 23:52

Show-ul ROMÂNII AU TALENT și-a desemnat marele câștigător al premiului de 120.000 de euro

 |  12:29
Show-ul ROMÂNII AU TALENT și-a desemnat marele câștigător al premiului de 120.000 de euro

Marele trofeu "Românii au talent!" din acest sezon i-a revenit concurentei Ana Maria Pantaze. Ea a primit premiul în valoare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român. În show-ul de la Pro TV a fost desemnat şi câştigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. Alegerea publicului a fost Magitot.

Show-ul ROMÂNII AU TALENT și-a desemnat marele câștigător al premiului de 120.000 de euro
zoom

"Sunt foarte emoţionată, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, lui Mihai Petre pentru golden buzz-ul apăsat pentru mine, publicului care m-a susţinut în permanenţă şi care a trecut alături de mine de la o etapă la alta. Pe scenă m-am simţit extraordinar, chiar dacă de fiecare dată am avut emoţii foarte mari. Încă nu-mi vine să cred că s-a terminat, că a trecut timpul atât de repede şi am ajuns în finală. Toţi am fost o echipă la Românii au talent şi ne-am bucurat împreună de tot ce a fost până acum", a declarat cu lacrimi în ochi Ana Maria Pantaze.

Timp de o săptămână, telespectatorii au votat şi cel mai original moment al acestui sezon "Românii au talent!", iar alegerea lor a fost Magitot. Concurentul a cucerit românii cu momentele lui inedite de magie şi stand-up comedy şi i-a făcut mereu să zâmbească. După primirea cecului în valoare de 10.000 de euro, Magitot a declarat: "A fost o super experienţă şi îmi pare foarte rău că s-a terminat. Sper să mai am ocazia să mă întâlnesc cu această echipă minunată. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, părinţilor mei, familiei, prietenilor mei. Nu mă aşteptam să câştig, a fost o surpriză, sunt extrem de fericit".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz