2019-10-16 20:34

Şi-au văzut moartea cu ochii, în aer. Daniela Crudu, Crina Matei, Simona Sensual sau Mădălin Voicu se tem de zborul cu avionul

 |  19:45
Şi-au văzut moartea cu ochii, în aer. Daniela Crudu, Crina Matei, Simona Sensual sau Mădălin Voicu se tem de zborul cu avionul

Când elicea avionului începe să se învârtă, iar stewardesele spun “Bineaţi venit la bord!”, Crina Matei, Mădălin Voicu, Daniela Crudu sau Marcel Pavelvăd negru în faţa ochilor şi le tremură picioarele mai ceva ca piftia. Unii aurenunţat la călătoriile pe calea aerului şi preferă să rămână cu picioarele pepământ, chiar dacă trebuie să-şi rezerve câteva zile bune pentru un drum carear fi făcut în doar câteva ore cu avionul. Pe alocuri, frica lor are motivebine întemeiate pentru că au fost la un pas să-şi piardă viaţa, avionul în cares-au aflat zgâlţâindu-se serios la multe mii de metri deasupra pământului.

În această vară, două dintre reprezentantele de seamă ale lumii mondenebucureştene au trecut prin experienţe terifiante, dragostea lor pentru călătoriifiind serios avariată. După o vacanţă la plajă, în Spania, Simona Sensual susţinecă tabloidele au fost la un pas să piardă ocazia de a-i poza pielea bronzatăpentru că avionul cu care se întorcea în ţară a avut probleme serioase în aer.Blonda cu ochii ca marea şi creierul neted ca pielea ei după o împachetare cuciocolată a mărturisit la vremea aceea că a avut un adevărat atac de panică înavion şi nu unul simulat, ca manifestările ei ocazionale din dormitor. Inima aînceput să-i bată cu putere, iar plămânii au refuzat să-i mai pompeze aer, aşaîncât Sensuala aproape că s-a pierdut cu firea. Din fericire, piloţii au reuşitsă aducă avionul în siguranţă la sol, iar blonda a răsuflat uşurată că mai areîncă un motiv să apară în ziarele colorate. Şi Daniela Crudu a trecut printr-oexperienţă similară, însă pe tărâmurile natale, în timpul unui zbor spre Timişoara,acolo unde se grăbea să încaseze nişte bani pentru o invitaţie onorată la uneveniment monden. Asistenta matinalilor de la Antena 1 spune că a ţipat atât detare, pentru că nu mai credea că o să scape cu viaţă din acea experienţă, încâttoţi pasagerii s-au întors către ea. Din fericire pentru cei care colecţioneazăreviste cu iepuraşi, Daniela a supravieţuit zborului cu turbulenţe şi aterizăriiforţate, însă a rămas cu o spaimă teribilă de avioane.

Lui Marcel Pavel îitranspiră mâinile când urcă în avion

Cu multe treburi în afara ţării şi concerte de onorat mai tot timpulprin câte un colţ de lume, Marcel Pavel nu poate renunţa la avion pentru că arînsemna să stea tot timpul pe drumuri pentru a parcurge miile de kilometri pânăla destinaţiile de ocazie. Nici el nu a scăpat de experienţele terifiante cândavionul tremura din toate încheieturile, iar colegii de scaun sunt galbeni caceara, însă artistul susţine că încearcă să-şi păstreze calmul chiar dacămâinile îi transpiră şi genunchii îi tremură ca piftia. Rugăciunile fără număr şicrucile până la călcâie sunt o soluţie în astfel de situaţii, chiar dacă îşispune de fiecare dată după un zbor cu probleme că a fost ultima dată când urcăîn avion. Mădălin Voicu nu mai urcă în avion nici cu pistolul la tâmplă dupăce, în urmă cu mulţi ani, şi-a văzut moartea cu ochii în timpul unui zbor înstrăinătate. Atât de speriat a fost că nu va supravieţui, încât preferă sămeargă cu maşina, indiferent cât de lungi ar fi distanţele. A condus multe miide kilometri, însă în avion a jurat că nu va mai călca vreodată şi s-a ţinut depromisiune. Chiar dacă un zbor din Vietnam spre România ar fi putut fi ultimulpentru ea, Crina Matei nu se lasă descurajată cu una, cu două şi urcă în avion.De fulgere, tunete, turbulenţe şi o atmosferă ce părea desprinsă din filmele degroază a avut parte actriţă în urmă cu câţiva ani, convinsă fiind atunci căeste nevoie de o mare minune pentru a scăpa cu viaţă. A răsuflat uşurată când aaterizat cu bine la Bucureşti şi de atunci urcă timorată în avion, însă preferăcalea mai rapidă pentru a ajunge la destinaţie, maşina nefiind o opţiune pentruea pe distanţe lungi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638951-11-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray