2020-05-25 18:55

Silvia, castigatoarea show-ului "Bravo, ai stil!"

 |  19:38
Silvia, castigatoarea show-ului "Bravo, ai stil!"

Sambata seara s-a incheiat primul sezon al show-ului "Bravo, ai stil!", difuzat de Kanal D. Competitia s-a desfasurat pe parcursul mai multor luni, din miile de fete pasionate de moda care s-au prezentat la preselectii, Silvia fiind cea desemnata, in finala jurizata de Razvan Ciobanu, Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, "cea mai stilata femeie din Romania". Silvia a primit pentru victorie 100.000 de lei si un post in televiziune.

''DRAGII MEI, AM ÎNVINS! Sunt cea mai stilată şi mai fericită femeie din România şi asta datorită VOUĂ! Am plecat ÎMPREUNĂ pe un drum care a durat câteva luni. Mi-aţi fost scut, îmbold, tonic, critic, povăţuitor dar mai întâi de toate mi-aţi fost PRIETENI şi îmi veţi rămâne PRIETENI! Vă iubesc pentru că m-aţi susţinut în tot ce a însemnat ''Bravo, ai stil''! Vă iubesc pentru că m-aţi ales pe mine! Vă iubesc pentru că sunteţi minunaţi! Vă iubesc necondiţionat!'', a scris Silvia pe Facebook, imediat dupa marea finala.

Ultimele patru concurente rămase în concursul "Bravo, ai stil" au fost Silvia, Cristina Mihaela, Andreea și Larisa. Fetele pasionate de moda s-au întrecut în ținute, rochii care mai de care mai elegante, dar și în probe inedite, printre care unele menite sa le scoata la inaintare talentul in televiziune. Astfel, daca Cristina Mihaela a prezentat o emisiune ajutându-se de promter, Silvia i-a ținut locul lui Teo la "Teo Show", Larisa a interpretat-o pe Andreea Mantea la WOWbiz, iar Andreea a fost reporter, pe teren.

Larisa a fost prima finalistă dintre cele patru care a părăsit competiția. Aceasta a fost urmată de Andreea.

Intr-un final au ramas in competitie Cristina Mihaela si Silvia, iar votul telespectatorilor a decis ca aceasta din urma sa castige marele premiu.

"N-am crezut niciodată că cineva mă poate iubi atât de mult fără să mă cunoască. Mă bucur că ați putut trece peste impertinențele mele, mă bucur că m-ați iubit atât!", a spus Silvia dupa ce a fost desemnata invingatoare in competitia voturilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine