2020-04-07 11:45

Silvia Dumitrescu, criticată pentru că se comportă ca o puştoaică. „Ciobanu râde de mine pentru că nu mă îmbrac de la el!”

 |  17:35
Silvia Dumitrescu, criticată pentru că se comportă ca o puştoaică. „Ciobanu râde de mine pentru că nu mă îmbrac de la el!”

La 50 de ani, Silvia Dumitrescu s-a ras pe cap şi esteaceeaşi “nebună” care a fost dintotdeauna şi asta pentru că “nebunia vine dininterior, şi nu pentru că aşa îi impune un coregraf”, după cum explică ea însăşi.Comportamentul cântăreţei a fost aspru criticat de designerul Răzvan Ciobanu pemotiv că Silvia nu ar avea simţul ridicolului şi s-ar comporta la 50 de ani cala 25. Mai mult, creatorul de modă a lăsat “testament” pe Facebook şi îşi roagăprietenii să-l împuşte în burtă în caz că va ajunge să se comporte ca Silvia.La auzul acestor ironii, cântăreaţa spune că ea a fost aşa dintotdeauna şi cănu are de gând să se schimbe vreodată pentru că “un artist nu trebuie să seîncadreze în tipare” şi o dă exemplu pe Tina Turner, care se îmbracă în fustămini şi la 70 de ani. Silvia este convinsă că răutatea lui Ciobanu vine dingelozie profesională, pentru că ea refuză să îmbrace hainele create de el.

După o perioadă în care fanii i-au dus dorul, SilviaDumitrescu iese la rampă cu un album nou, compus însă din piese vechi, şi cu unlook proaspăt ca o ploaie caldă de vară. A renunţat la buclele blonde şi s-a raspe cap pentru că aşa a simţit, dar şi pentru că îi este mai comod să întreţinăce-a mai rămas din podoabă ei capilară pe căldurile astea, fără să mai ducăgrija uscătorului de păr sau al bigudiurilor. Nonconformistă şi capabilă să secoboare la mintea copiilor a fost Silvia dintotdeauna, însă anii au trecut şicântăreaţa este acum criticată pentru comportamentul ei jemanfişist. Nepăsareafaţă de părerile celor din jur au atras dispreţul acestora şi cu precădere alcelor care i se aseamănă, într-un felsau altul. Conform principiului “Râde ciob de oală spartă”, designerul RăzvanCiobanu a scris pe pagina sa de Facebook un “testament” prin care îşi roagăamicii să-l oprească la timp dacă îl observă că îşi pierde minţile. “Eu înţelegcă avem dorinţa de afirmare/reafirmare, dar jur că tot mă dor ochii când mă uitde Silvia Dumitrescu. Dacă ajung la 50 de ani şi o să mă comport ca la 25, vărog să mă împuşcaţi. În burtă să mă chinui şi să am vreme să mă căiesc. Păcat cănu ştim când să ne oprim ca să rămânem în mintea ălora de ne plac, oameni cudecenţă şi talent!”, este de părere Ciobanu, el însuşi un exemplu denonconformism, mai ales după ce şi-a recunoscut orientarea sexuală şi a fostacuzat în repetate rânduri că a consumat droguri, însă fără a confirma vreodatăaceste zvonuri. Amuzată de criticile lui Ciobanu, Silvia ne-a spus că “măîmbrac aşa cum este personalitatea mea. Asta vine din interior şi nu pot săschimb ceea ce simt. Oricum, designerii între ei se contrazic. Unii spun că măîmbrac bine, alţii dimpotrivă. Cât despre comportamentul meu, el a fost aşadintotdeauna. Am aceleaşi mişcări scenice, acelaşi stil vestimentar, iartunsoarea asta am mai avut-o. Sunt de părere că trebuie să trăieşti aşa cum simţişi să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară, până în cele mai mici detalii,chiar aparent nesemnificative. Eu am fost întotdeauna îmbrăcată de designericonsacraţi, plecând de la Zina Dumitrescu, Botezatu şi până la Ingrid Vlasov.Nu am îmbrăcat niciodată hainele lui Ciobanu pentru că nu îmi place de el cumarată şi trebuie să mă atragă şi chestia asta, să-mi dea încredere să-i portcreaţiile. Cred că tocmai d-aia se poartă aşa!”, ne-a declarat Silvia.

“Dacă am 50 de ani,trebuie să-mi pun broboadă?”

Cântăreaţacare şi-a lansat ieri un album de “Best Of” ce conţine 17 dintre cele maicunoscute melodii ale sale, în prezenţa prietenilor şi a colegilor de scenă,ne-a explicat că “nebunia vine din interiorul meu, dansez şi mă manifest aşacum simt, nu pentru că îmi suflă un coregraf ce să fac. Cine mă place, mă placeexact aşa cum sunt şi drept dovadă că oamenii nu m-au uitat şi o apreciază peSilvia Dumitrescu aşa cum este şi cum a fost dintotdeauna. Ce să fac acum dacăam 50 de ani? Să-mi pun broboadă în cap şi să umblu în baston? Uite-o pe TinaTurner care are 70 de ani şi care poartă fustă mini şi este la fel deefervescentă pe scenă ca în tinereţe. Şi exemplele pot continua în rândulmarilor artişti care şi-au păstrat acelaşi stil vestimentar ca în tinereţe,aceleaşi coafuri, acelaşi tonus. Artistul nu trebuie să se încadreze în niştedogme. Este el liber. Nu trebuie să intre în rând cu ceilalţi. Este estediferit prin atitudine, prin comportament, prin haine”, a declarat Silviapentru ziarul „Puterea“.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-12

Mai multe imagini:
Silvia Dumitrescu, criticată pentru că se comportă ca o puştoaică. 'Ciobanu râde de mine pentru că nu mă îmbrac de la el!”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine