2020-06-04 06:34

Silvia Dumitrescu: M-am împăcat cu Elena Cârstea, dar ea este foarte rece! Anul trecut, cântăreţele şi-au jurat că vor uita una de existenţa celeilalte

 |  20:00
Silvia Dumitrescu: M-am împăcat cu Elena Cârstea, dar ea este foarte rece! Anul trecut, cântăreţele şi-au jurat că vor uita una de existenţa celeilalte

Pentru că a refuzat să fie ipocrită faţă de prietena sa de-o viaţă,Silvia Dumitrescu a devenit în urmă cu un an “omul rău” din relaţia ei cu ElenaCârstea. Dezamăgită de comportamentul celei pe care o ajutase să strângă banipentru operaţia pe creier, Silvia a avut curajul de a-şi exprima nemulţumirile,considerând că dacă ţii întra-devăr la un prieten, trebuie să-i arăţi unde agreşit şi să-l ajuţi să se schimbe. Elena s-a supărat foarte tare, însă lacâteva luni după scandal a avut puterea să-şi recunoască greşelile şi afelicitat-o pe Silvia de ziua ei, însă relaţia dintre ele a stagnat la acelstadiu. De vină ar fi caracterul complicat al Elenei despre care prietenii spuncă acceptă foarte greu reproşurile.

“Bine faci, bine găseşti” este, pentru multă lume, doar o vorbă în vânt,pentru că mulţi dintre cei care au fost “bunul samaritean” la un moment dat înviaţă, au avut numai de suferit. Este şi cazul Silviei Dumitrescu, artistafiind foarte dezamăgită de răsplata pe care a primit-o din partea prieteneisale de-o viaţă, Elena Cârstea, pe care a ajutat-o cum a putut într-o perioadăfoarte dificilă din viaţa acesteia. În urmă cu un an, Elena avea nevoie foartemare de bani pentru o operaţie pe creier care a avut loc în America, iar Silvias-a oferit să o ajute, aşa cum era normal. A sunat în stânga şi în dreapta şi acerut donaţii pentru Elena, a mers în diverse emisiuni să vorbească desprecazul prietenei sale şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a o susţine,atât material, cât mai ales moral. Tocmai de aceea, Silvia a fost foarte dezamăgităatunci când Elena, în loc de un “mulţumesc”, a fost foarte rece cu ea, ba chiari-a reproşat că nu a strâns suficient de mulţi bani. Printre lacrimi, Silviaspunea atunci că nu s-a aşteptat niciodată la un asemenea tratament din parteaprietenei sale care nici măcar o urare de “An nou fericit” nu i-a trimis. Nui-a putut spune în faţă acest lucru,pentru că “Elena este o fire specială, are un caracter puternic şi nu acceptă uşorreproşurile celor din jur şi, chiar dacă sunt mulţi care ar avea ceva să-itransmită, nu o fac de teamă izbucnirii unui scandal”. Silvia ne-a declarat căîi doreşte numai bine prietenei sale, chiar dacă vor mai fi sau nu prietene:“Eu nu am vrut decât să o ajut să conştientizeze unde greşeşte în relaţiile cucei din jur şi că, fără să-şi dea seama, răneşte oameni care îi vor binele. Şinu numai eu sunt de această părere, ci mulţi dintre cei care o cunosc, însă nutoţi au curajul să-i spună că trebuie să se schimbe. Nici nu ştiu dacă va puteaface lucrul acesta, pentru că aşa este firea ei, însă trebuie să înţeleagă doarcă trebuie să fie recunoscătoare oamenilor care au ajutat-o! Am vorbit doar dedouă ori de când eu am fost sinceră şi i-am spus că a greşit mult faţă de mine.Ultima dată a fost în vară, de ziua mea, când, contactată de cei de la «AccesDirect», mi-a urat «La mulţi ani!», însă a fost rece cu mine. Aşa este ea! Eunu pot decât să-i doresc multă sănătate şi numai bine!”.

“Criza nu le mai permite oamenilor să cumpere muzică!”

Artistă din garda veche care nu-şi prea găseşte locul în această lumemondenă în care divele de carton fac legea, Silvia şi-ar dori să apară latelevizor, însă nu acceptă orice emisiune doar din dorinţa de a fi pe sticlă.“Vreau să cânt şi merg doar acolo unde mi se oferă această posibilitate. La noisunt promovate mai mult scandalurile şi bârfele despre o vedetă sau alta, iareu nu vreau să-mi fac imagine pe aşa ceva!”, ne-a spus Silvia. Nici vânzărilenoului său album, “Best of”, nu merg foarte bine şi nu pentru că oamenii nu ariubi muzica ei, ci pentru că promovarea acestuia nu intră pe listarealizatorilor de radio sau tv, dar şi pentru că oamenii nu mai au bani pentruaşa ceva: “Cântări mai am, dar nu câte mi-aş dori. Criza nu le mai permiteoamenilor să cumpere albume sau să organizeze concerte. Vineri, pe 3 decembrie,voi cânta în clubul Big Mamou, însă pentru Crăciun şi Revelion nu am semnatnimic. Dacă nu voi avea concert, o să petrec cu familia mea Sărbătorile de iarnă!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine