2019-10-23 05:33

Simona Gherghe, SARCINA cu probleme: „Plang din orice!”

 |  07:56
Simona Gherghe, SARCINA cu probleme: „Plang din orice!”

La jumatatea lunii iunie, Simona Gherghe va aduce pe lume o fetita. Unul dintre motivele pentru care a tinut sarcina secreta pana de curand a fost teama prin care a trecut in primul semestru, prezentatoarea „Acces Direct” aflandu-se la un pas sa piarda copilul.

"În primele trei luni am avut nişte insomnii, mă trezeam pe la 5 dimineaţa şi mă gândeam la toate lucrurile rele din lume. Adormeam înapoi pe la 7, 8 după ce se lumina. O să mă gândesc ce o să fie şi cu naşterea..(...) Avem două variante de nume. Nu vreau să le spun pentru că tatăl s-a sucit acum pe ultima sută de metri. Mai bine mai aşteptăm. (...) Am avut o mică problemă prin săptămâna 8, mi-a apărut un hematom, punea sarcina în pericol. Doctoriţa mi-a recomandat repaus. Nu aveam voie să ma plimb, să urc scările", a spus Simona Gherghe in emisiuna „Rai, da’ buni” de la Antena Stars.

„Familiile au ştiut, prietenii apropiaţi au ştiut. În primele 3 luni sunt nişte riscuri. Medicii recomandă să nu faci anunţul din prima. Totuşi, am 39 de ani, nu 25. Am zis să ne asigurăm că totul e bine", a spus Simona Gherghe.

"După ce o să nasc, nu ştiu dacă mă voi putea despărţi de ea. Sunt foarte sensibilă, plâng la orice. Bine că s-au terminat reclamele de Crăciun. Poate asta a fost manifestarea mea la începutul sarcinii. (...) Mi-e teamă că o să fiu o mamă care nu lasă pe nimeni să se atingă de copil. Nu ştiu. Mi-e frică. Mama nu a fost aşa. Ea s-a întors la muncă atunci când aveam eu 2-3 luni. Nu aş vrea să sufoc copilul foarte mult. Vreau să fie independentă, curajoasă", a mai spus simona Gherghe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10Parerea ta...

GOGU
10 Ian 2017

Normal să plângi.....Ți-ai luat de la gura că sa il plantezi .....Tie îți place mai mult ....bucal
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray