2019-08-23 18:39

Simona PĂTRULEASA, despre cel mai greu moment din carieră: Mi-a fost foarte greu să nu PLÂNG

 |  18:05
Simona PĂTRULEASA, despre cel mai greu moment din carieră: Mi-a fost foarte greu să nu PLÂNG

De 12 ani prezinta Stirile la Kanal D si marturiseste ca o emotioneaza pana la lacrimi orice stire implica un copil bolnav. Astfel, unul dintre cele mai grele momente din cariera sa a fost sa prezinte, in direct, cazul Măriucăi, o fetiță cu o tumoră de 10 centimetri, care a avut de înfruntat o serie de intervenții menite să-i salveze viața.

„Am avut și momente dificile în carieră,  am continuat cu greu prezentarea unui material. Așa a fost când am prezentat cazul Măriucăi, o fetiță cu o tumoră de 10 centimetri, care a avut de înfruntat o serie de intervenții menite să-i salveze viața.

Datorită implicării telespectatorilor, dar și a vedetelor, care au donat și au ajutat familia cu banii de care era nevoie pentru intervenție și tratament, fetița a putut fi operată la o clinică de specialitate din Turcia și astfel ea a beneficiat de o nouă șansă la viață”, a declarat Simona pentru Libertatea.

De 12 ani, de cand prezinta Stirile Kanal D seara de seara, Simona a trecut printr-un carusel de emotii si nu putine au fost momentele in care nu si-a putut stapani lacrimile.

Pe 1 martie, vedetele Kanal D au sarbatorit impreuna cu telespectatorii, prin intermediul emisiunilor statiei, cei 12 ani de evolutie. Telespectatorii au avut parte de o editie speciala si emotionanta „Teo Show” prin care au fost celebrati cei 12 ani de Kanal D, iar sarbatoarea a fost un moment prielnic pentru a fi lansat Radio Impuls, o retea cu acoperire in cele mai importante orase din Romania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray