2020-07-09 04:34

Simona Pătruleasa Ivanof, atac dur la adresa lui Ştefan Bănică jr: „În spatele zâmbetului forţat se află un om egoist”

 |  19:11
Simona Pătruleasa Ivanof, atac dur la adresa lui Ştefan Bănică jr: „În spatele zâmbetului forţat se află un om egoist”

Ani la rândul au fost prieteni de familie şi obişnuiau să-şi petreacă vacanţele împreună, însă toate aceste lucruri sunt acum istorie! Ştirista Simona Pătruleasa şi soţul ei Sabin Ivanof au ajuns la cuţite cu cel cu care, odinioară, erau în relaţii apropiate. Vedeta de televiziune a lansat un atac dur la adresa lui Ştefan Bănică jr, acuzându-l pe acesta că „în spatele zâmbetului forţat se află un om egoist” şi că „foamea de bani l-a dezumanizat”. Se pare că lanţul prietenei s-a rupt în urma afacerilor pe care soţul prezentatoarei şi artistul le-au avut împreuna, întrucât ei nu au putut ajunge la o înţelegere pe cale amiabilă. Cum nu s-a găsit o soluţie pentru problemele apărute, ei au ajuns să se judece în instanţă.

Bună prietenă cu Andreea Marin, Simona Pătruleasa şi partenerul ei de viaţă, Sabin Ivanof, au legat, pe timpuri,  relaţii de amiciţie şi cu soţul „zânei”, Ştefan Bănică jr. Cele două cupluri aveau o legătură apropiată, se vizitau şi chiar îşi petreceau vacanţele împreună. Ulterior, soţul Simonei s-a implicat în afaceri alături de artist, idee care s-a dovedit mai târziu a nu fi de bun augur. Mărul discordiei dintre cei doi bărbaţi este un imobil din cartierul Aviatorilor, pentru construcţia căruia au contribuit amândoi. Din cauza afacerii demarate împreună, ei au ajuns să apeleze la ajutorul justiţiei pentru a găsi o rezolvare. Deranjată de cele întâmplate, dar şi de atitudinea cântăreţului, ştirista Kanal D a răbufnit şi a lansat replici dure la adresa lui Bănică jr.

„Foamea de bani dezumanizează! Cu puţin timp în urmă, "Marele artist" Ştefan Bănică Junior a ţinut să transmită un comunicat de presă în dorinţa de a induce din nou în eroare omul simplu de acasă, care îl admiră din faţa tv fără să bănuiască măcar că "foamea de bani" l-a determinat pe celebrul cântăreţ să uite de tot: de un prieten care nu l-a lăsat baltă la nevoie, dar şi de faptul că trebuie să ne dea ceea ce ne aparţine după mai mulţi ani de muncă. Până în 2010 când mergeam împreună în vacanţe, nimic nu prevestea ce avea să se întâmple, că "Marele artist" va uita în primul rând să fie Om!

Vreau să înţelegeţi că nu toate "vedetele" care apar la tv sunt ceea ce par sau vor să pară. În spatele zâmbetului forţat se află un om egoist pentru care fanii sunt nişte marionete menite să umple Sala Palatului şi implicit buzunarul acestui insensibil”, a fost mesajul lansat de vedeta de televiziune pe contul ei virtual.

„Din "foamea de bani" şi-a furat soţiile, şi-a furat prietenii”

Fanii au susţinut-o pe Simona prin comentariile lor. De altfel, prezentatoarea ştirilor de la Kanal D şi-a continuat postarea. „Ştefan Bănică a uitat însă să precizeze în acest comunicat că mai are încă două procese în care e pârât. În unul din ele a pierdut înscrierile în cartea funciară (nu poate să vândă), iar în celălalt s-a făcut o expertiză de către Tribunalul Bucureşti, în urma căreia terenul lui a fost evaluat la 588.000 de euro, iar blocul ridicat de soţul meu 1.800.000 de euro! Încearcă tot felul de tertipuri, despăgubiri, termene nerespectate, de care nici nu se punea problema până la terminarea construcţiei şi până la divorţul lui, dând vina pe fosta soţie pentru toate problemele lui cu banca.

Era doar teatru ieftin menit să păcălească un om (Sabin), care încă mai credea în prietenie. Ce fel de om este Ştefan Bănică??? Ce om poate să facă asta? Un om care din «foamea de bani» şi-a furat soţiile, şi-a furat prietenii... N-am putut să rămân indiferentă în faţa acestei nedreptăţi, iar dacă justiţia din România nu ne va face în final dreptate, justiţia divină o va face sigur! Să nu fiţi naivi ca noi! Feriţi-vă de astfel de oameni”, a mai adăugat ea.

Bănică jr a câştigat lupta cu Ivanof

Zilele trecute, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii legali ai lui Ştefan Bănică jr au anunţat că artistul a câştigat procesul cu Sabin Ivanof.

Joi, 05.03.2015, Tribunalul Bucureşti a stabilit definitiv că pretenţiile societăţii coordonate de Sabin Ivanof, de a înscrie o ipotecă în Cartea funciară a imobilului proprietatea lui Ştefan Bănică din zona Aviatorilor, sunt neîntemeiate.

Hotărârea Tribunalului Bucureşti este definitivă, iar considerentele ei nu au fost încă redactate. ”Cea mai mare parte din acele acuzaţii sunt astăzi în mod definitiv dovedite ca mincinoase, iar în litigiile care mai sunt pe rol sunt premise şi cei responsabili să fie traşi la răspundere, chiar în cazul în care îşi vor fi falimentat societatea”, se arată în comunicatul respectiv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-11

Mai multe imagini:
Simona Pătruleasa Ivanof, atac dur la adresa lui Ştefan Bănică jr: 'În spatele zâmbetului forţat se află un om egoist”
zoom
Simona Pătruleasa Ivanof, atac dur la adresa lui Ştefan Bănică jr: 'În spatele zâmbetului forţat se află un om egoist”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz