2020-02-24 13:15

Simona Dichiseanu vrea să înveţe greceşte: „Ca să pot vorbi cu nepoţii, când o să-i am!”

 |  18:58
Simona Dichiseanu vrea să înveţe greceşte: „Ca să pot vorbi cu nepoţii, când o să-i am!”

Soţia actorului IonDichiseanu are ambiţii serioase la cei 43 de ani împliniţi zilele trecute:Simona spune că intenţionează să înveţe limba greacă, cea a ginerelui său,pentru a se putea înţelege mai bine cu nepoţii pe care îi aşteaptă cunerăbdare. Deşi fiica lor, Ioana, nu se grăbeşte să devină mamă, soţiiDichiseanu sunt entuziasmaţi de pe acum la gândul că vor fi bunici. În plus,Simona crede că fiica ei va fi o mamă foarte responsabilă, aşa cum a fost eaînsăşi, chiar dacă minunea maternităţii i s-a întâmplat destul de devreme, la20 de ani.

“Ioana deja vorbeşte destul de bine greceşte. Vorbeşte cusoţul ei, el a învăţat-o şi mă enervează uneori când vorbesc de faţă cu mine şinu înţeleg nimic! Tocmai de aceea aş vrea să învăţ şi eu, ca să pot vorbi cunepoţii, când o să-i am!”, ne-a mărturisit Simona Dichiseanu, care, pe 26august, şi-a aniversat 43 de ani de viaţă. Ea ne-a mai spus că fiica ei,căsătorită cu un grec, îşi doreşte să fie mămică, dar că a pus şcoala pe primulplan. Vara aceasta, Ioana şi-a susţinut examenul de licenţă la UniversitateaMedia, profilul Regie de Film. „Ioana îşi doreşte un copil, dar până acum a fostfoarte ocupată cu facultatea şi licenţa şi a trebuit să se dedice cu totulşcolii. Când vine, vine şi e binevenit! Abia aşteaptă şi ea şi sunt convinsă căva fi o mamă foarte bună. Eu am avut-o pe ea la 20 de ani şi, în ciuda vârstei,am fost o mamă foarte responsabilă. Sunt convinsă că Ioana va fi la fel”, credeSimona Dichiseanu. În ce priveşte cariera Ioanei, mama ei ne-a declarat că nuşi-a ales încă o direcţie clară. „A dat licenţa, a terminat totul cu bine. Acume foarte confuză în legătură cu viitorul ei, aşa cum sunt mulţi absolvenţi defacultate. Dar sunt convinsă că o să-şi găsească drumul potrivit”. Poate chiarîn străinătate, căci Ioana, ca mai toţi tinerii şi nu numai, se gândeşte săpărăsească România. „Pe Ioana o bate gândul să plece din ţară. Nu neapărat înGrecia, pentru că nici acolo nu e foarte bine acum, ci spre alte meleaguri. Euo susţin pentru că este tânără, este foarte talentată şi, dacă nu-i merge, nu oobligă nimeni să rămână, se poate întoarce oricând înapoi”, spune Simona.

Vrea să-şi reediteze prima piesă, toamna aceasta

Pe lângă faptul că îşidoreşte să înveţe limba greacă, Simona mai are un plan pentru toamna aceasta:să se întoarcă în studioul de înregistrări. „Am înregistrat o piesă pe caremi-am ales-o după ce am plecat de la Dichi, după ce ne-am despărţit şi eramfoarte confuză. Este o melodie din repertoriul internaţional, «Sands of Time»,cântată de Pandora. Şi, pe lângă asta, mai mulţi prieteni mi-au spus că ar fifrumos să reorchestrez prima mea piesa, cea cu care m-am lansat. Aşa că am degând să mă ocup de asta în curând. Cred că va suna foarte bine”, spune Simona.Şi Ioana ar vrea să intre mai puternic în showbiz, dar aşteaptă proiectulpotrivit. „Ioana este tentată de muzică, dar este în căutarea unei piese bune.Ea e mai pretenţioasă la capitolul ăsta. Vrea totul sau nimic”, spune mama ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine