2020-02-16 20:42

Simona Pătruleasa: La Kanal D nu mă mai bârfeşte nimeni!

 |  19:28
Simona Pătruleasa: La Kanal D nu mă mai bârfeşte nimeni!

În urmă cu un an şi jumătate, Simona Pătruleasa a şocat pe toată lumeaanunţând că îşi dă demisia din Antena 1. Fără a oferi motive clare care săexplice acest gest, prezentatoarea a spus un “da” hotărât atunci când a fostîntrebată dacă răutăţile unora dintre colegi au contat în luarea deciziei de apleca. După o perioadă în care adorit să se liniştească, Pătruleasa a semnat cu Kanal D şi ne-a spus că, dedata aceasta, merge cu plăcere la muncă, acolo unde o aşteaptă nişte colegiexcepţionali. Simona ne-aspus că aici nu a avut niciodată probleme şi că este fericită că nu au mai apărutbârfe neplăcute la adresa ei de când a schimbat locul de muncă.

În primăvara anului trecut, dezamăgită după ani întregi în care a luatcontact cu răutăţile colegilor de muncă, Simona Pătruleasa îşi dădea demisiadin Antena 1, deşi a existat şi variantă care o dădea drept concediată. Sătulăsă dezmintă bârfele de culise care tapetau paginile revistelor colorate,bruneta a decis să părăsească acel mediu. Nu a dorit să ofere amănunte care săjustifice decizia ei, însă a recunoscut că unul dintre motivele plecării dinAntena 1 a fost răutatea colegilor şi comportamentul neprietenesc al acestora.Câteva luni nici nu a vrut să audă de muncă şi a preferat să se relaxeze, iarmai apoi a revenit pe sticlă, în ogradă Kanal D. A primit frâiele buletinuluide ştiri, o treaptă mai sus decât la Antena 1 unde anunţa doar ştirilesportive. Mai mult decât atât, Simona ne-a declarat că se simte excelent lanoul loc de muncă şi spune că are colegi extraordinari cu care are o relaţieminunată. La Kanal D nu este loc de bârfe şi, drept dovadă, este fericită că nuau mai apărut ştiri negative despre ea puse pe seama unor surse de interior, aşacum se întâmpla în trecut. “Se scriau mizerii despre mine şi erau date cavenind de la fetele de la machiaj, din partea femeii de serviciu, ale colegilorcare treceau drept anonimi. Minciuni sfruntate menite să-mi strice imaginea,însă lucrurile s-au clarificat în cele din urmă şi sunt fericită că acum nu maiam probleme. La Kanal D totul este minunat şi pot spune că mă înţeleg bine cutoată lumea, vin cu plăcere la serviciu, nu sunt bârfe şi nu am avut nici unfel de neînţelegere cu nimeni! Aici am nişte colegi minunaţi”, ne-a declaratSimona.

Pe placul şefilor, chiar şi nebronzată

Zvonurile răutăcioase care au tot apărut în presă despre SimonaPatruleasa nu au avut nici o importanţă în ochii mai-marilor de la Kanal D, aceştiaprimind-o cu braţele deschise. Femeie frumoasă şi cu forme ispititoare, Simonaa făcut o impresie bună actualilor şefi, turcii fiind foarte încântaţi deprezenţa ei la Kanal D. Cu toţii sunt de părere că bruneta este o prezenţăperfectă pe sticlă, are o dicţie bună, un zâmbet plăcut şi o adevărată profesionistă,dar mai trag cu ochii şi la pictorialele incendiare în care Pătruleasa a arătatmai multă piele decât o face la pupitrul ştirilor. Deşi le place ce văd, şefiinu-i dau voie Simonei să se bronzeze, pentru că pielea măslinie nu ar da binepe sticlă, aşa că bruneta trebuie să taie plaja din planurile sale de concediudacă vrea să-şi păstreze locul de muncă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-10-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine