2020-08-10 03:08

Slăbit din cauza chimioterapiei, Michael Douglas ţine cură de îngrăşare

 |  16:51
Slăbit din cauza chimioterapiei, Michael Douglas ţine cură de îngrăşare

Michael Douglas ţine cură deîngrăşare, cu preparate pe bază de paste, pui şi ficat, pentru a mai câştiga îngreutate, actorul fiind foarte slăbit ca urmare a tratamentului împotriva canceruluila gât, potrivit contactmusic.com.

Starul a fost diagnosticat, înurmă cu mai multe săptămâni, cu cancer la gât şi, din cauza chimioterapiei şiradioterapiei, a ajuns să cântărească 63 de kilograme. Astfel, el a fost pus ladietă cu paste, ficat şi pui, preparate care îl vor ajuta să ajungă la ogreutate normală. "Trebuie să ia în greutate. Este atât de slăbit încâtmedicii se tem că nu se va putea recupera după tratament. Ficatul este gras şipuiul este hrănitor. Totul este uşor de înghiţit", a spus o sursăapropiată actorului.

Actorul în vârstă de 66 de ani,care este căsătorit cu Catherine Zeta-Jones, declara recent că abia aşteaptă săse bucure de un pahar de vin după ce se vindecă.

Cel mai recent film în care apareactorul este "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", de OliverStone, lansat în această toamnă, în care Douglasreia rolul magnatului Gordon Gekko din pelicula "Wall Street" (1987),semnată de acelaşi regizor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz