2019-10-15 05:15

Șoc în lumea mondenă. Connect-R și soția sa au DIVORȚAT! Ce a scris cântărețul pe Instagram

 |  14:03
Șoc în lumea mondenă. Connect-R și soția sa au DIVORȚAT! Ce a scris cântărețul pe Instagram

Ceea ce a părut un zvon în ultimul timp s-a adeverit azi. Cunoscutul cântăreț Connect-R și soția sa Misha au hotărât, într-un final, să divorțeze.

Cei doi au recunoscut de mai multe ori că lucrurile scârțâie între ei, dar că au rămas împreună datorită copilului de trei ani și jumătate pe care îl au împreună. Connect-R și Misha s-au căsătorit civil în vara anului 2013.

Cel care a făcut nedoritul anunț a fost chiar cântărețul pe pagina lui de Instagram. Potrivit acestuia, decizia a fost luată în urmă cu aproape un an.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram.

“Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, spunea Misha în urmă cu doar câteva luni, potrivit Spynews.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray