2020-07-04 13:08

ȘOC în lumea mondenă: Țiriac junior și Ileana Lazariuc au DIVORȚAT, după 17 ani

 |  15:06
ȘOC în lumea mondenă: Țiriac junior și Ileana Lazariuc au DIVORȚAT, după 17 ani

Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac au divortat, dupa 17 ani. Cei doi sunt separati de doi, insa abia acum s-a aflat situatia din familia lor.

"Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere", este mesajul publicat de Ţiriac Junior şi Ileana Lazariuc.

Ion Alexandru Țiriac (43 de ani) și Ileana Lazariuc (37 de ani) s-au căsătorit civil abia în 2009, la Monte Carlo, iar religios, în același an, la un schit de lângă Călărași.

Cu un an înainte de a se căsători, cei doi au devenit părinți. Acum au împreună doi băieți, pe Alexandru (11 ani) și pe Nicholas Noah (10 ani), însă nu mai formează un cuplu.

Până când să se căsătorească, au avut o relație care a durat 7 ani. La scurt timp după ce s-au cunoscut, Ileana Lazariuc și Ion Țiriac s-au despărțit, acesta căsătorindu-se în anul 2007 cu o altă femeie, Maria Marinescu.

După 3 luni de căsnicie, cei doi au decis de comun acord să divorțeze. Ion Ion Țiriac s-a întors la prima dragoste, Ileana Lazariuc, iar în martie 2009 s-au căsătorit civil, la Monte Carlo. În același an, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au făcut cununia religioasă și nunta.

„Eu, soţia unui magnat, nu ştiu, mă amuză tare expresia asta. Sunt soţia soţului meu, trăiesc într-un glob, dar nu de cristal. Este unul pe care ni l-am creat noi de-a lungul anilor, unde avem problemele și grijile noastre. Nu-ţi imagina că toată ziua e Disneyland la noi acasă”, spunea Ileana in trecut, pentru VIVA!.

Cât despre educația celor doi copii, Ileana Lazariuc spunea că ea şi Ion Ion Țiriac formează o adevărată echipă. „Dacă eu am spus nu, el nu va spune da. Încercăm să facem cu schimbul, să nu fiu eu poliţistul rău întotdeauna, iar el poliţistul bun. Aşa că ne ducem deoparte şi stabilim: e rândul tău astăzi, tu eşți ăla rău azi”, mărturisea Ileana Lazariuc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz