2019-09-22 21:36

ŞOC la Hollywood. CAMERON DIAZ a renunțat la filme: Sunt PENSIONATĂ

 |  12:04
ŞOC la Hollywood. CAMERON DIAZ a renunțat la filme: Sunt PENSIONATĂ

Cameron Diaz a spus nu carierei cinematografice, din 2014, anul în care a apărut ultima oară pe marile ecrane, în filmul Annie. Ceea ce parea doar un zvon si un rautacism din partea concurentei, se pare ca refuzul lui Cameron de a mai juca in filme este cat se poate de real. "Sunt pensionata", confirma Cameron Diaz.

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, Diaz a discutat cu actriţele Christina Applegate şi Selma Blair despre filmul „The Sweetest Thing” în care au jucat împreună. Cele trei au abordat şi ideea unei reuniuni. „Efectiv, nu fac nimic”, a spus Diaz. După ce Applegate a afirmat că este semi-retrasă din activitate, dedicându-se creşterii copiilor, Diaz a răspuns: „Şi eu sunt semi-retrasă şi, de fapt, sunt pensionată, aşadar mi-ar plăcea să ne vedem, doamnelor”.

Cameron a ales să se focuseze pe căsnicia ei cu chitaristul trupei Good Charlotte, Benji, preferând să iasă o perioadă din lumina reflectoarelor.

Ultima apariţie pe ecrane a lui Cameron Diaz, în vârstă de 45 de ani, a fost în filmul „Annie” din 2014. Zvonuri privind retragerea ei din activitate au apărut la începutul acestei luni, când Blair a spus într-un interviu că i-ar plăcea să facă o continuare pentru „Sweetest Thing”, însă „Cameron s-a retras din activitate”. Apoi, pe Twitter, ea a ţinut să clarifice comentariile ca fiind o glumă. Actriţă şi producător, nominalizată de patru ori la Globurile de Aur - pentru rolurile din „Gangs of New York” (2002), „Vanilla Sky” (2001), „Being John Malkovich” (1999) şi „There's Something About Mary” (1998) - Cameron Diaz a primit în anul 2009 o stea pe bulevardul Walk Of Fame, conform news.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray