2020-03-29 13:00

Socaciu, despre Manole: Nu ne-am dat seama cât de fragilă este

 |  12:54
Socaciu, despre Manole: Nu ne-am dat seama cât de fragilă este

CântăreţulVictor Socaciu a declarat, la aflarea veştii decesului Mădălinei Manole:"Cred că s-a întâmplat ceva dramatic în sufletul ei de a luat o astfel dedecizie. Asistăm neputincioşi la despărţirea tragică de un om pe care toţi l-amiubit, apreciat, dar despre care nu ne-am dat seama cât de fragil este. Poatecă dincolo îşi va găsi şi acel echilibru necesar, liniştea pe care a totcăutat-o în ultimii săi ani de viaţă", a spus Victor Socaciu.

Deasemenea, acesta a povestit despre începuturile carierei Mădălinei Manole, cândau cântat împreună la spectacolele Cenaclului Flacăra.

"Primiipaşi ai Mădălinei Manole pe scenă au fost făcuţi în zona folkului. Ea a debutatla un spectacol pe care Scânteia Tineretului l-a avut la Ploieşti. Avea 14 ani.A venit cu părinţii. Am ascultat-o, ea a cântat şi a avut un succes notabil.Atunci, am hotărât cu poetul Lucian Avramescu să o luăm în turneu pentru că erao prezenţă fermecătoare. Apoi, părinţii ei au venit la mine şi m-au rugat să amgrijă de ea (...) şi am avut grijă aproape paternală de ea în turneul acela şiîn turneele ulterioare", a mai spus Socaciu.

“Era starul numărul 1, avea ceamai mare audienţă”

Pe dealtă parte, el a remarcat "parcursul excepţional" pe care l-a avutMădălina Manole la începutul anilor '90. "A avut un parcurs excepţional,ca la începutul anilor '90 să fie prima voce a pop-ului român. Ne aducem amintecând, alături de Şerban Georgescu, a lansat cele mai importante şlagăre aleacelor vremuri. Era starul numărul 1, având toate sălile de spectacole pline.Avea cea mai mare audienţă. A îmbogăţit zeci de impresari şi de compozitori,însă nu a reuşit să strângă pentru ea, pentru că nu era un om care să pună banpeste ban şi a trăit din plin viaţa", a concluzionat Socaciu.

CântăreaţaMădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în jurulorei 6.30, în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor sursejudiciare, Mădălina Manole a fost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge,având capul spart.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine