2019-10-16 14:54

Solistul Coldplay a obţinut un ORDIN DE RESTRICȚIE împotriva unei femei care îl hărţuia

 |  18:03
Solistul Coldplay a obţinut un ORDIN DE RESTRICȚIE împotriva unei femei care îl hărţuia

Muzicianul Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, a obţinut un ordin de restricţie temporar împotriva unei femei care îl hărţuia şi susţinea că are o relaţie amoroasă cu el.

Chris Martin a afirmat că femeia i-a vizitat casa de mai multe ori şi că a lăsat un pachet pe proprietatea sa într-una dintre ocazii. Cântăreţul a susţinut că femeia este excesiv de agresivă şi că a devenit îngrijorat pentru siguranţa sa şi a apropiaţilor săi.

Muzicianul a declarat că a primit scrisori de la această persoană în care erau menţionaţi cei doi copii ai săi - Apple, în vârstă de 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani, din căsnicia cu actriţa americană Gwyneth Paltrow -, dar în care existau şi aluzii la suicid şi moarte şi "iluzii" cu privire la existenţa unei "relaţii amoroase" între el şi femeie.

Cererea sa a fost însoţită de o declaraţie a gărzii sale de corp, de documente care arătau cazierul femeii şi de un ordin al poliţiei, prin care i se cerea acesteia să nu se mai apropie de artist. Chris Martin a cerut ca ordinul să se aplice atât în cazul lui, al copiilor săi, cât şi al partenerei sale de viaţă, actriţa americană Dakota Johnson, relatează contactmusic.net, potrivit Mediafax.

Muzicianul a obţinut un ordin de restricţie temporar, care îi interzice femeii să se apropie la mai puţin de 91 de metri de el. Decizia este valabilă pentru o lună, până la următoarea audiere la tribunal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray