2020-08-14 18:07

Solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson, a anunțat că s-a vindecat de cancer la limbă

 |  13:01
Solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson, a anunțat că s-a vindecat de cancer la limbă

Florentin Dincă

Solistul trupei rock Iron Maiden, Bruce Dickinson a anunţat că s-a vindecat de cancer, la trei luni după încheierea şedinţelor de chimioterapie şi radioterapie pe care le-a efectuat la începutul acestui an în urma unei tumori la limbă.

Chiar înainte de Crăciun, Dickinson a făcut un control de rutină la medicul său de familie. În urma acelui control, rockerul britanic a fost nevoit să facă o serie de analize şi biopsii care au relevat o mică tumoare canceroasă, poziţionată în partea din spate a limbii. Tratamentul de şapte săptămâni, ce a constat în şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, s-a încheiat în luna februarie. Întrucât tumoarea a fost descoperită într-un stadiu incipient, pronosticul medical este din fericire unul extrem de bun, iar medicii artistului se aşteaptă ca acesta să beneficieze de o recuperare completă.

"Vreau să mulţumesc acestor medici fantastici care m-au tratat în ultimele luni, care au făcut posibil să apară acest rezultat uimitor. A fost o perioadă grea pentru familia mea şi, în multe privinţe, a fost mai greu pentru membrii familiei mele decât a fost pentru mine. Vreau să mulţumesc, de asemenea, tuturor fanilor pentru gândurile lor bune. Sunt încrezător şi voi încerca să îmi păstrez o atitudine pozitivă, iar încurajările primite din partea fanilor din lumea întreagă ai trupei Iron Maiden au însemnat foarte mine pentru mine. Acum, mă simt extrem de motivat şi abia aştept să revin în industria muzicală, imediat ce acest lucru va fi posibil", a fost mesajul Bruce Dickinson pentru milioanele de fani ai trupei din întreaga lume.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz