2019-08-23 07:42

Sora lui Vadim, data afara din casa doar cu hainele de pe ea. Vezi cine i-a facut asa ceva!

 |  20:25
Sora lui Vadim, data afara din casa doar cu hainele de pe ea. Vezi cine i-a facut asa ceva!

Scandalul dintre sotia si fetele raposatului Corneliu Vadim Tudor, pe de o parte si Lidia Samson, una dintre surorile fostului "tribun" pe de alta parte, nu s-a stins nici acum, ba dimpotriva. Magdalena, sora mai mare a lui Vadim, in varsta de 75 de ani, a fost data afara din casa, doar cu hainele de pe ea pentru ca Lidia a decis sa vanda casa de la Bran, in care aceasta locuia. Magdalena lupta acum in justitie pentru a-si recupera macar bunurile.

"Vrem doar să ne primim lucrurile înapoi, mătușa Magdalena să își primească lucrurile pentru că efectiv a plecat dezbrăcată de acolo, în trening, nu are cu ce să se îmbrace, îi este frig. Acolo avea toate lucrurile de iarnă, de vară," a declarat Lidia, una dintre fiicele lui Vadim, la Antena Stars.

"Nu e normal, acolo sunt lucruri agonisite de o viață, hainele ei de 20 de ani încoace. Sunt haine pentru toate anotimpurile, aici în București nu are cu ce să se îmbrace, e frig. Sunt și electrocasnice pe care noi le-am cumpărat, sunt acolo tablouri ale noastre, poze, mobilă, sunt lucruri pe care noi le-am adus acolo. Le-a lăsat acolo și noi nu am mai fost lăsate să intrăm să le luăm(...) Ea a spus că lucrurile mătușii Magdalena le va arunca peste gard, iar celelalte lucruri le va da la săraci," a mai adăugat Lidia.

Marul discordiei intre surorile lui Vadim este casa de la Bran, casa de suflet a fostului "tribun", o vila in care Magdalena a locuit in ultimii 20 de ani. Lidia Samson insa, care locuieste in Bucuresti, sustine ca vrea sa vanda casa deoarece ii apartine, conform actelor. In 2011, atunci cand Corneliu Vadim Tudor si-a pierdut imunitatea, politicianul a trecut casa de la Bran pe numele Lidiei. Astfel, sora lui Vadim este indreptatita de justitie sa vanda casa, desi moral comite o fapta foarte grava. Magdalena, sora ei, plange ca nu are unde locui, insa acest lucru nu pare sa o intereseze foarte mult pe Lidia Samson, care a si evacuat-o din casa.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04

Mai multe imagini:
Sora lui Vadim, data afara din casa doar cu hainele de pe ea. Vezi cine i-a facut asa ceva!
zoom
Sora lui Vadim, data afara din casa doar cu hainele de pe ea. Vezi cine i-a facut asa ceva!
zoom
Parerea ta...

BASESCU
05 Ian 2017

Asta este viața....Așa se întâmplă când vrea sa eludeze legea ..... Observ că aveți același tupeu precum așa zisul tata....Dar ce poate iesii dintre un bețiv și o balerina ,buna ptr toți LA MUNCA CU VOI,NU LA CERSIT ,LA POMANA ....GATA ....DACA NU GASITI DE LUCRU CAUTATI O ZONA BUNA PE CENTURA ....SE FAC BANI FRUMOSI ACOLO ...SI CINSTITI ....Se poate doar din supt ,la care sper că sunteți specialiste
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray