2020-02-28 18:06

Soţia lui Walter Zenga a tradus cartea unui faimos scriitor indian. Raluca Zenga, pe urmele Irinei Margareta Nistor

 |  17:59
Soţia lui Walter Zenga a tradus cartea unui faimos scriitor indian. Raluca Zenga, pe urmele Irinei Margareta Nistor

Are doi copii şi o familie model, dar asta nu e suficient pentru Raluca Zenga, care vrea să dea lovitura şi pe partea profesională. Raluca i-a urmat exemplul criticului de film Irina Margareta Nistor şi a tradus din engleză în română cartea scriitorului indian Vikas Swarup. În plus, vedeta plănuieşte ca anul viitor să-şi lanseze propria carte.

Citeşte mult şi scrie bine! Raluca Zenga pregăteşte câteva surprize pentru sfârşitul acestui an, dar şi pentru începutul lui 2015! Are mari emoţii pentru că urmează să fie lansată oficial în librării prima carte pe care a tradus-o din limba engleză în română, romanul „Ucenica şi Maestrul”, de Vikas Swarup, un faimos scriitor indian.

Raluca este a doua traducătoară a acestui scriitor, prima fiind binecunoscutul critic de film de la noi – Irina Margareta Nistor.

„O carte minunată. Un roman care nu te poate lăsa indiferent. L-am citit şi tradus pe nerăsuflate… O Indie la graniţa dintre modern şi tradiţional… Pasiune, trădare, răsturnări de situaţie. Sper să vă încânte. Pe mine m-a fermecat!”, a mărturisit Raluca Zenga, care s-a ocupat de traducerea cărţii autorului cunoscut şi pentru bestsellerul „Vagabondul milionar”.

În plus, soţia lui Walter Zenga plănuieşte să scoată anul viitor pe piaţă cartea scrisă de ea, inspirată din experienţa sa de mamă a doi copii, „Jurnalul mămicii Zen”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine