2019-10-14 08:55

Soţia lui George Copos: Soţul meu susţine că nu are o relaţie extraconjugală şi eu cred asta

 |  17:07
Soţia lui George Copos: Soţul meu susţine că nu are o relaţie extraconjugală şi eu cred asta

CristianaCopos, soţia omului de afaceri George Copos, a declarat într-un interviu pentruemisiunea "Poveştiri de noapte", că îşi crede soţul, care infirmăfaptul că ar avea o amantă, însărcinată cu copilul lui.

Fără voiaei, Cristiana Copos se vede implicată într-un scandal care ţine prima pagină atabloidelor, după ce acestea au scris că soţul său, George Copos, ar avea orelaţie extraconjugală şi că amanta ar fi însărcinată cu copilul acestuia.

Înpremieră, pentru "Poveştiri de noapte", Cristiana Copos a făcut odeclaraţie prin care îşi apără căsnicia de 29 de ani cu omul de afaceri."Soţul meu susţine că nu este nimic adevărat aşa că eu, până una alta,contractul îl am cu el şi, până la proba contrarie, cred asta", spuneCristiana Copos.

Întrebatădacă ar putea zvonurile şi presa să strice un mariaj, femeia de afaceri a fosttranşantă. "Doar dacă nu e suficient de puternic. Atâta timp cât nu ai orezistenţă a mariajului în timp, lucrul acesta se poate întâmpla. Vreau să văspun că, deşi lucrurile nu par atât de bune, eu sunt monitorizată de când iesdin casă şi până mă întorc de paparazzi, aşa că nu mă simt deloc singură",spune Cristiana Copos.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray