2020-04-07 15:45

Sotul Madalinei Manole, despre sinuciderea artistei: “Port in suflet toata motivatia gestului ei”

 |  19:55
Sotul Madalinei Manole, despre sinuciderea artistei: “Port in suflet toata motivatia gestului ei”

Dupa declaratiile acordate, ieri,in exclusivitate ziarului “Puterea”, Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, aoferit un interviu Stirilor ProTV, in care a vorbit despre ce i se intampla inultima perioada, de cand si-a gasit sotia fara suflare, in dimineata zilei de14 iulie. In ce priveste motivele pentru care cantareata a recurs la gestulsinuciderii, Petru Mircea ramane la fel de evaziv, declarand ca Madalina nu arvrea ca ele sa fie dezvaluite, acum.

“MADALINA MANOLE TRAIESTE, OAMENI BUNI!”

“Au fost guri care m-au invinuitsi ma invinuiesc inca…inclusiv ca am indraznit sa scriu pe cruce numele eireal. Femeia pe care am pierdut-o, mama copilului meu, se numea MirceaMagdalena Anca. Asta trebuie sa stie luma. Pe ea am pierdut-o eu, MadalinaManole traieste, oameni buni! Nu aveam de ce sa scriu pe cruce Madalina Manole,pentru ca Madalina Manole traieste si va trai atata timp cat o vom purta insuflet cu totii. Si o veti purta in suflet cu totii. Or sa se asculte melodiileei si multe alte melodii ale ei. O sa ma ocup personal de treaba asta, asa cumplanuiseram impreuna. Am vrut sa pastram pentru noi toata bucuria si toatafrumusetea relatiei noastre, doar pentru noi.”

DESPRE PETRU JR.

“Copilul meu nu va cunoaste niciodatadragostea de mama si n-o sa aiba dupa cine sa strige . Eu stiu caam sa reusesc sa fiu si mama si tata, pentru Magda, pentru Magda noastra, a measi a lui Petru. Doar pentru ea imi caut inauntrul meu farama aia de putere caresa se rostogoleasca si sa ma ajute sa trec peste toate mizeriile astea care seintampla. Noi am ramas o familie implinita, pentru ca implinirea noastra estepuiutul nostru, care…ii multumesc mult lui Dumnezeu ca nu simte acum durerea sitristetea asta care ma copleseste.Tristetea asta ca oameni care au cunoscut sicare pareau ca o iubeau… s-au dovedit ca lucrurile nu stau chiar asa. Copilasulacesta pentru mine este Magda, asa cum pentru ea, copilul acesta era Puiu.”

“PORT IN SUFLET TOATA MOTIVATIA GESTULUI EI”

“Da, intr-adevar, a inceput sadevina tot mai trista, iar motivul asta va iesi ca uleiul la surpafata, asa cumva iesi adevarul la suprafata, pentru ca adevarul inseamna Dumnezeu. Si Dumnezeua alege momentul acela, pentru ca asta e legea firii. Si credeti-ma ca port insuflet toata motivatia gestului ei. Toate gurile care s-au deschis si s-aurastit asupra mea in toate zilele astea vor fi inchise, rand pe rand. Dar cautlinistea aia care sa imi dea lumina de care am nevoie, sa le pun pe toate inordine, ca sa pot sa-mi plang sotia.”

DESPRE FAMILIA MADALINEI

“Eu nu am de ce sa ma razboiesccu nimeni. Asa, ca a scris nu stiu ce zapacita de la nu stiu ce zapacit de ziar...In clipa de fata, eu nu pot sa cred ca niste oameni pe care i-am respectat sii-am iubit dinainte de ai cunoaste (n.r.familia Madalinei)…Eu nu pot sa credasa ceva. Familia Magdei am fost eu si Petru. Noi trei am constituit o familie,familia noastra. Restul, parintii, fratii, si de o parte si de alta, devin rudede gradul intai. Minciuna e un pacat. Nuvreau sa intru in jocul asta. Nu vreau sa judec, doar Dumnezeu judeca.”"Nu ne vizitam des cu parintii Madalinei. Nu se racisera relatiile. DarMagduta a considerat asa. La un moment dat, dupa ce se vor linisti lucrurile,poate vor cauta in ei responsabilitatea de parinte. Oamenii acestia sunt oamenidragi, pe care i-am respectat cu mult inainte sa ii cunosc ca si ginere. Mi-e greusa vorbesc despre astea."

CUM ERA MADALINA IN ULTIMA PERIOADA

“Magda nu era deloc tacuta. Eratacuta cu cine trebuia sa fie tacuta. Avea niste stariciudate, ce apareau in mijlocul saptamanii. Infiecare secunda am stiut (n.r.ce o doare).”

“MADALINA NU AVEA NECAZURI”

"Am fost singurul om care a patruns insufletul ei. Magduta nu ar vrea sa intru acum in amanunte. Adevarul va iesi lalumina. Lumea va intelege ce a fost. Acum mai trebuie indurat. A fost ceva ces-a adunat in timp si, din pacate, vad ca primii aburi se ridica. Magda a fostun inger pe pamant. Nu sunt in razboi cu nimeni. Nu ma simt acuzat. Dar nimeninu are de gand sa imparta nimic cu mine. Despre toata trauma vom discuta lamomentul potrivit. Gura lumii se grabeste si sunt multe guri care spun minciuniurate. Va veni vremea cand ma voi ridica si ii voi arata cu degetul. Madalinanu avea necazuri. Doar oameni care o mahneau, mizeriile din presa, rautateaoamenilor. O sa raman jumatatea ei si jumatatea sufletului ei.Asa mi-a fost scris, asta mi-a fost destinul. Amputere sa trec mai departe. De doua ori putere, pentru ca Magda e in continuarealaturi de mine.” (n.r. al doilea motic fiind Petru Jr.)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-19Parerea ta...

POPESCU_MARINGH
21 Iul 2010

O alta mare NECUNOSCUTA: se presupune ca Madalina a cerut sa i se procure Furadan si chiar a insistat mai multe zile. Cel putin asa am vazut ca a declarat Puiu si doamna cu pricina. Acum aflu ca de fapt totul a fost pe SMS, si solicitarea otravii si presupusul si straniul mesaj de adio. Sigur Madalina a scris si trimis acele mesaje? Din declaratiile din presa se vede clar ca sotul si soacra ii controlau Madalinei viata, deci cu siguranta si convorbirile si telefonul . Cum se face ca Madalina a raspuns dupa un timp indelungat la mesajul de felicitare pentru copilul ei transmis de prietena careia trebuia sa-i boteze copilul. Nu se leaga nimic. Daca ea a cerut Furadanul si ar fi insistat pentru asta, cum s-a spus, ar fi facut-o verbal, nu doar pe SMS.
ELISA
13 Aug 2013

sa dea dumnezeu sa iasa adevarespre moartea madalinei doamne ajuta sinuciderea este fals nu credem
ELISA
13 Aug 2013

de ce nu se lamuresc aspectele care nu au un raspuns ?detectorul de minciuni primul care sant probele care dovedesc ca madalina sa sinucis?moartea sa produs ,putea fi servit madalina cu un suc amestec furadan ?de ziua ei.
ELISA
13 Aug 2013

fara acte medicale nimeni nu poate spune ca madalina era depresiva,fara acte medicale nimeni nu poate spune ca a avut tentative de sinucidere intoxicatia cu paracetamol nu poate fi dovada tentativei de sinucidere ducanduse de buna voie la spital multe femei sunt triste si suparate pt nemultumirile in familie nu inseamna ca sant depresive ,daca madalina avea probleme psihice nu putea conduce sute de km inainte cu cateva zile la botosani ,de ce in cazul lui cioaca sa facut ancheta profunda si pt madalina nu?
ELISA
13 Aug 2013

cel care a vandut otrava a fost condamnat dar berta ca a cumparat otrava de ce nu a fost pedepsita?ca din cauza ei sa produs moartea madalinei madalina daca avea intentia sa se sinucida cu adevaratelea asi comanda ea otrava nu cerea prin sms bertei sa-i procure eu fana madalinei doresc adevarul despre moartea ei
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine