2020-08-12 13:21

Spectacol de zile mari! Cezar Ouatu face show în premieră

 |  21:01
Spectacol de zile mari! Cezar Ouatu face show în premieră

De dragul showului, Cezar Ouatu se pregăteşte să schimbe registrul. Fostul concurent al României la Eurovision şi-a propus să cânte inclusiv muzică lăutărească în cadrul concertului pe care îl va susţine pe 26 septembrie, de la ora 19.00, la Cinema Patria.

Artistul plănuieşte să ofere un spectacol de zile mari şi să facă show împreună cu o echipă alcătuită din 50 de persoane. El îşi doreşte să surprindă plăcut publicul şi să le ofere fanilor săi mai multe stiluri de muzică, pe placul tuturor. Cezar repetă din greu pentru evenimentul care va avea loc la sfârşitul acestei luni.

„«One Voice Show» este primul spectacol-concert în care îmi voi folosi cameleonismul vocal, pentru că voi aborda diferite stiluri, de la muzică lăutărească la pop-operă, rock, operă şi jazz. Nimeni nu se va aştepta ca eu, ca şi contratenor, să cânt muzică lăutărească, cu toate inflexiunile specifice… Pe scenă vom avea orchestră, taraf, cor şi band, adică aproximativ 50 de oameni. Va fi un spectacol în premieră, în România, un spectacol din toată vocea şi inima mea”, ne-a spus câştigătorul sezonului anterior al transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”. Biletele pentru spectacolul „One Voice Show” au fost puse în vânzare şi au preţul cuprins între 70 şi 110 lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz