2020-07-07 15:26

Spice Girls s-ar putea reuni în 2016 : „Anul viitor este a 20-a noastră aniversare”

 |  14:26
Spice Girls s-ar putea reuni în 2016 : „Anul viitor este a 20-a noastră aniversare”

Bucurie mare pentru fanii Spice Girls! Trupa lor preferată s-ar putea reuni, anul viitor, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la lansarea internațională a formației. Deși, nu este nimic bătut în cuie, Mel B a declarat că ea și fostele colege se gândesc serios să revină pe aceeași scenă împreună pentru a marca astfel evenimentul.

Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani spune că ea şi fostele sale colege de formaţie, Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel C şi Victoria Beckham, nu au exclus ideea de a face ceva deosebit pentru a sărbători a 20-a aniversare a trupei, informează contactmusic.com.

"Adică, ne-am reunit pentru Jocurile Olimpice (de la Londra, din 2012, n.r.) şi nimeni nu credea că ne vom reuni pentru asta. Anul viitor este a 20-a noastră aniversare. Poate vom face ceva. Cine ştie", a spus Mel B. Întrebată dacă au început să facă planuri, cântăreaţa a declarat pentru E! News: ''Vorbim mult despre asta".

În februarie, patru cântece înregistrate în anul 2000 de trupa Spice Girls şi nelansate niciodată oficial au fost publicate pe platforma de partajare de muzică online SoundCloud, însă au fost eliminate de pe site a doua zi. Cele patru piese, intitulate "A Day In Your Life", "Pain Proof", "If It's Lovin' On Your Mind" şi "Right Back At Ya", ar fi fost înregistrate în aceeaşi perioadă cu cel de-al treilea şi ultim album de studio al trupei britanice Spice Girls, "Forever", care a fost lansat în anul 2000. Piesa "Right Back At Ya" este o versiune a cântecului omonim care a fost inclus pe ultimul disc al trupei.

Piesele datează din perioada când Spice Girls era o trupă formată din patru cântăreţe, după ce Geri Halliwell părăsise grupul, în 1998, după turneul Spiceworld. Halliwell s-a alăturat din nou colegelor sale Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown şi Melanie Chisholm, pentru o serie de concerte şi lansarea albumului "Greatest Hits" din 2007.

În 2012, grupul a avut o apariţie specială în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra, iar, mai târziu în acelaşi an, un musical, "Viva Forever", a avut premiera în capitala britanică.

Ultimul album de studio al trupei, "Forever", a avut mult mai puţin succes decât primele două, în parte din cauza schimbării genului muzical abordat, din pop adresat adolescenţilor înspre R&B.

Apariţia celor patru cântece pe platforma de streaming audio SoundCloud a fost cel mai probabil o scurgere de informaţii, ţinând cont de faptul că piesele au fost eliminate 24 de ore mai târziu, dar este de aşteptat ca ele să fie oferite publicului în mod oficial, în condiţiile în care, în 2016, se împlinesc 20 de ani de la debutul trupei Spice Girls.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz