2020-07-05 04:32

Spiritele s-au încins la „Ferma Vedetelor”. Ionuţ Iftimoaie, la cuţite cu Dan Helciug

 |  18:25
Spiritele s-au încins la „Ferma Vedetelor”. Ionuţ Iftimoaie, la cuţite cu Dan Helciug

După câteva săptămâni petrecute împreună în aceeaşi casă, între concurenţii de la „Ferma Vedetelor” au început să ia naştere discuţiile aprinse şi reproşurile. Într-o astfel de situaţie se află Dan Helciug şi Ionuţ Iftimoaie. Sportivul e nemulţumit că Dan nu munceşte cot la cot cu ceilalţi bărbaţi aflaţi la fermă.

În ediţia de luni seară a reality show-ului, primele tensiuni au apărut între Ionuț și Dan, pornite de la cărarea noroiului, pe același motiv ca și până acum: sustragerea de la muncă. Momentul culminant a fost când Dan a scos vaca nărăvașă afară. Reacțiile vacii l-au speriat pe Dan, care s-a împiedicat de lemne și a căzut. Ceilalți băieți erau ocupați cu descărcarea materialelor de construcții aduse de nea Rață și nu l-au putut ajuta, însă au râs copios când au văzut isprava.

Nu doar Ionuț a fost enervat de atitudinea lui Dan, el reușind să o enerveze și pe prietena lui, Vica, care a început să țipe la el. Însă fire de artist boem, Dan consideră că muncește foarte mult în felul să și în propriul ritm, care nu se aliniază sub nici o formă cu al celorlalți fermieri.

Tensiunile și reproșurile de peste zi au izbucnit însă la masă.

Ionuț a expus foarte clar problema vacii și a dat drumul frustrărilor legate de Dan pentru munca depusă, iar ceilalți fermieri au fost în asentimentul său. Până și Doinița și Dima au fost enervați de atitudinea lui Dan și au luat cuvântul la masă.

Soluția pentru această problemă a venit de la Augustin: „Eu cred că am o rezolvare pentru toată situația asta. E simplă! El se înțelege OK cu Cristina, cu Vica, cu Corina puțin. Să stea în zona lor, să le ajute la bucătărie, să care apă și noi băieții să ne vedem de treaba noastră. Să nu ne intersectăm!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz