2020-07-07 11:35

Spiritele se încing la „Insula Iubirii”! Radu Vâlcan: „Oamenii reacționează organic atunci când sunt liberi”

 |  09:01
Spiritele se încing la „Insula Iubirii”! Radu Vâlcan: „Oamenii reacționează organic atunci când sunt liberi”

Un alt cuplu e pe cale să se despartă la „Insula Iubirii”! Ispitele nu stau degeaba, ci îşi joacă rolul, făcându-i astfel pe ceilalţi concurenţi să calce strâmb. După ipostazele de sex difuzate, recent, în care una dintre concurente şi-a înşelat partenerul cu care a venit la această emisiune, acum e rândul altor tineri să se dezlănţuie. Chiar dacă nu se repetă momentul, vorbele cântăresc uneori mai mult decât faptele. După ce-şi aude iubita confesându-se unei ispite, Bogdan pare convins că relaţia lor a ajuns la sfârşit. Gazda emisiunii, Radu Vâlcan, e de părere că „oamenii reacționează organic atunci când sunt liberi”, şi de aceea atmosfera din reality show devine una incendiară, iar concurenţii îşi dau frâu liber trăirilor.

„Viața bate filmul! Oamenii reacționează organic atunci când sunt liberi. Asta apropo de cei care acuză ca show-ul ar fi regizat. Dacă lași oamenii să se desfăşoare, s-ar putea să iasă ceva mult mai tare decât orice scenariu”, ne-a declarat Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului filmat în Thailanda. Şi iată că cei de acasă au ce vedea.

Duminică, în„Insula Iubirii”, de la Antena 1, lucrurile se precipită din ce în ce mai tare. Unii concurenți au revelații nu tocmai plăcute în ceea ce-i privește pe partenerii lor, în timp ce pentru alții, distracția abia acum începe.

După ce a văzut cum a decurs întâlnirea dintre iubita lui, Andreea, și ispita Matei, Bogdan îl va ruga Radu Vâlcan să-i arate încă o dată înregistrarea pentru a putea fi și mai atent la schimbul de replici și de priviri dintre cei doi. Bogdan a revăzut momentul în care Andreea a mărturisit că niciodată în viața ei nu s-a simțit așa de confuză, dar și felul în care l-a privit tot timpul pe Matei.

Un alt cuplu îşi spune adio?

La final, Bogdan a spus cu hotărâre: „Iubirea ei nu mai valoreaza nimic pentru mine acum.” Chiar dacă între cei doi nu a existat nimic concret, îmbrățișări, săruturi sau alte gesturi intime, totuși Bogdan pare hotărât în ceea ce privește decizia lui. „Din momentul respectiv nu mai am iubire față de ea. Îmi asum ce zic, relația dintre noi doi s-a terminat”, spune Bogdan sigur pe el.

În momentul în care vede reacția lui Bogdan, pe Andreea o cuprinde panica și consideră că s-a exagerat foarte mult pe marginea confuziei despre care a vorbit în episodul de săptămâna trecută. „Normal că-mi este frică”, spune Andreea când Radu Vâlcan o întreabă dacă-i e teamă de faptul că relația dintre ea și iubitul ei se va termina.

Simțind că lucrurile îi scapă de sub control, Andreea cere cu insistență echipei de producție să-i faciliteze o întâlnire cu Bogdan. „Am nevoie de 10 minute cu Bogdan! În cazul în care nu vrea să vorbească eu voi pleca acasă. Decizia este luată”, spune Andreea cu hotărâre. „Il iubesc pe Bogdan și voi lupta pentru el”, mai spune ea.

     


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-18

Mai multe imagini:
Spiritele se încing la 'Insula Iubirii”! Radu Vâlcan: 'Oamenii reacționează organic atunci când sunt liberi”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz