2020-07-05 04:31

Spiritele se încing la „Insula Iubirii”. Replici dure între concurenți

 |  20:01
Spiritele se încing la „Insula Iubirii”. Replici dure între concurenți

Sentimentele frumoase dintre ei au devenit istorie, după ce Deea s-a lăsat „ispitită”. Infidelitatea femeii iubite a lăsat răni adânci în sufletul lui Cristi, bărbatul cu care Deea avea o relație de patru ani, drept urmare, întâlnirea cu aceasta se lasă cu replici dure. Momentul va putea fi urmărit, duminică, în ultima ediție a reality show-ului, de la Antena 1.

În urmă cu trei luni, patru cupluri au decis să își testeze relația într-un paradis exotic, la „Insula Iubirii”. Cu toții au venit cu încrederea fermă în faptul că nimic nu le poate distruge legătura și că se află deja lângă jumătatea lor.

Cele 12 ispite au schimbat radical evoluția cuplurilor și, totodată, soarta lor, iar după doar două săptămâni, nenumărate limite au fost depășite, iar bariere, spulberate. „În acest reality, femeia a greșit mai mult decât bărbatul, asta e clar”, declară Symona, una dintre ispite.

Experiența „Temptation Island – Insula iubirii” a lăsat răni adânci și în sufletul lui Cristi, fostul iubit al Deei. Din câte se pare, tânărul nu poate să treacă peste faptul că ea l-a înșelat cu Tomi, iar duminică, de la 20:30, atunci când o va revedea pe cea alături de care se vedea întemeind o familie, Cristi va reacționa dur.

Patru ani de relație nu vor mai conta deloc odată ce Cristi va avea ocazia să îi spună Deei tot ce a ținut în el. „Nu mai râde, că poate-ți dau două palme. Ești și nesimțită”, îi transmite Cristi. Deea va încerca să își păstreze calmul și să îi explice că nimic din ceea ce s-a întâmplat între ea și Tomi nu a fost premeditat și că a făcut doar ceea ce a simțit. „Sunt conștientă că l-am dezamăgit”, recunoaște Deea. „O atitudine de zdreanță”, concluzionează fostul ei iubit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz