2020-04-09 23:55

Spune “Da” din nou: Ultimele BOACĂNE ale lui Meghan Markle

 |  21:24
Spune “Da” din nou: Ultimele BOACĂNE ale lui Meghan Markle

Totul vine la scurt timp după ce Meghan Markle a fost acuzată de scriitoarea australiană Germaine Greer că „trăiește într-un lume artificială” și că ar mima iubirea pentru Prințul Harry. Aceasta a precizat că dacă ceea ce crede ea este adevărat, căsnicia lor va avea un final „dezastruos”. „Tot ce pot spune este că ar fi bine ca ea să-l iubească. Dacă s-a prefăcut în tot acest timp - oh Doamne, ce nenorocire”, a spus Greer.

Potrivit unor zvonuri apărute în presa din străinătate, Meghan va apărea într-un serial difuzat de Netflix, alături de prietena ei, Jessica Mulroney, aceasta din urmă promovând show-ul pe pagina ei de Instagram. Serialul se va numi “I do, Redo”  și va fi despre persoane care se căsătoresc pentru a doua oară. Serialul va avea ca personaje principale 10 cupluri ale căror nunți au fost dezastruoase. Aceste cupluri au posibilitatea de a-și reînnoi jurămintele și de a avea o petrecere la care au visat.

Lista e lungă

O sursă de la Palatul Buckingham a declarat pentru Daily Mail că aceste afirmații sunt „total neadevărate”. Alte surse din mass media mondenă britanică ai comentat că ceea ce face Meghan acum se numără printre “ultimele boacăne de pe lista ei, care e lungă”.

Ducii de Sussex au șocat întreaga lume în luna ianuarie a acestui an când au anunțat că vor renunța la rolurile de seniori ai Casei regale britanice. „Din cauza deciziei lor de a se retrage, un birou la Palatul Buckingham nu mai este necesar. Detaliile urmează să fie puse la punct și se fac eforturi pentru a redistribui oamenii, însă din păcate vor exista niște reduceri de personal”, a declarat o sursă de la palat pentru Daily Mail. Printre cei care și-au pierdut în acest moment joburile se află secretarul personal Fiona Mcilwham și directorul de comunicare Sara Latham. Aceasta din urmă a reprezentat un ajutor important pentru Harry în munca lui militară și a organizat turneele ducilor de Sussex în Australia și Africa. Sursa a instat că Megxit-ul a fost un șoc total pentru echipă, dar înțeleg decizia lor.

Viață grea pentru angajați

„Ducele și ducesa de Sussex au o echipă mică, mai puțin de 15 oameni. Echipa este foarte loială ducilor și înțeleg și respectă decizia lor”, a mai spus sursa citată. O altă sursă regală a declarat pentru Daily Mail: ”Nu cred că asta (concedierile) este o surpriză pentru nimeni deoarece au existat circumstanțe incredibile pentru echipa lor, care a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Toți sunt oameni buni, loiali și străluciți în munca lor și tuturor le pare foarte rău pentru ei”. De asemenea, aceasta a explicat că decizia cuplului regal de a angaja o echipă în SUA de agenți și publiciști care au mai lucrat pentru Meghan pe când era actriță le-a făcut viața foarte grea angajaților de la palat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine