2020-07-03 16:52

Starea lui Adrian Păunescu este staţionară, prognosticul rămâne rezervat

 |  19:23
Starea lui Adrian Păunescu este staţionară, prognosticul rămâne rezervat

Stareapoetului Adrian Păunescu este încă destul de gravă, pacientul răspunde bine latratamentul administrat, dar prognosticul rămâne rezervat, a declarat, luni,medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară aSpitalului de Urgenţă Floreasca. "Dacă facem comparaţie cu starea gravă încare a ajuns la spital, putem spune cu certitudine că există o ameliorarevizibilă, dar nu putem vorbi despre depăşirea oricărui risc. Prognosticul esteîn continuare rezervat", a precizat medicul Brădişteanu. Acesta a spus căîn cazul poetului Adrian Păunescu este vorba despre un tratament de lungădurată.

Lasfârşitul săpătămânii trecute, Brădişteanu declara că starea sănătăţii luiAdrian Păunescu s-a ameliorat puţin, că acesta corectează articolele pentru „Flacăra“,vorbeşte cu prietenii la telefon, citeşte presa şi se uită la televizor.

Mediculpreciza că poetul urmează tratament pentru insuficienţă cardiacă, şi că inima,rinichiul şi ficatul sunt susţinute cu anumite substanţe. Potrivit luiBrădişteanu, diabetul, boală pe care Păunescu o are de zece ani, ar putea ficauza complicaţiilor actuale.

Poetul AdrianPăunescu a fost internat, marţi, la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului deUrgenţă Floreasca, în stare gravă, având insuficienţă cardiacă, hepatică şirenală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz