2019-10-16 05:20

Stela Popescu: Am vrut să-mi fac operaţie estetică, dar mi-a fost teamă că nu mă mai trezesc! Actriţa nu se teme de bisturiu, ci de anestezia generală

 |  18:14

Doamna scenei româneşti pare că a găsit secretul tinereţii fărăbătrâneţe pentru că uimeşte la fiecare apariţie publică prin frumuseţe şioptimism. La 75 de ani, Stela Popescu are tot timpul zâmbetul pe buze, iaraceastă seninătate i se vede pe chip. O fac fericită complimentele celor dinjur, însă nu ar da înapoi nici de la o operaţie estetică menită să-i confere unplus de confort, mai ales în serialele de televiziune, pentru că, aşa cum ne-aspus actriţa, “camera de filmat e dată dracului! Îţi scoate în evidenţădefectele şi îţi adăugă câteva kilograme în plus”, iar Stela Popescu a vrut săscape de unele complexe prin bisturiu. Motivul pentru care a făcut caleîntoarsă din cabinetul esteticianului? Se teme de anestezia generală şi nici undoctor nu a reuşit să o convingă până acum că se va trezi din operaţie teafărăşi nevătămată.

La 75 de ani, Stela Popescu rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România, tot timpul cochetă şipusă la punct, cu machiaj şi coafură impecabile, o adevărată doamnă care nu-şi prea găseşte corespondent îngeneraţia mai tânără. Dacă cele mai tinere dintre reprezentantele sexuluifrumos au făcut un scop în viaţa din a arată bine şi investesc tot câştigul întratamente şi cosmetice cu preţuri astronomice, Stela consideră că frumuseţeavine din interior. Nu le acuză pe tinerele care aleg cea mai uşoară cale spresucces, operaţiile estetice, însă dezvăluie că nu bisturiul te face maifrumoasă, ci împlinirea şi fericirea ta interioară. “Degeaba ai trăsăturiperfecte dacă în ochi ţi se citeşte tristeţea şi ai gura căzută de plictiseală”,spune actriţă. Se simte împlinită şi se consideră o femeie fericită, deşitrăieşte în vremuri grele pe care speră să le apuce terminate. Astfel, optimismulStelei Popescu nu cunoaşte limite. Se simte în formă, are grijă de sănătatea eipentru că, aşa cum spunea într-o reclamă, “o inimă sănătoasă iubeşte mai mult”,însă îi face cu ochiul şi o operaţie estetică. Ar vrea să-şi retuşeze câte cevape ici, pe colo, iar vizată este guşa de care ar vrea să scape prin bisturiu,însă are o mare problemă: anestezia generală. “Aş face oricând o operaţieestetică, însă nici un doctor nu a reuşit să mă convingă până acum să acceptadormirea generală. Mi-e o frică de nu mai pot că nu mă mai trezesc! În rest,nu am probleme, pentru că o operaţie de genul acesta este binevenită atuncicând corectează ceva, când te ajută să te simţi mai bine cu tine. Mai rău esteatunci când exagerezi şi nu mai poţi pune punct, pentru că sunt şi oameni careau făcut din asta o obişnuinţă, şi operaţiile estetice au devenit ceva banalpentru ei. Multă lume îmi spune că sunt frumoasă, că sunt eu, aşa cum sunt, şinu am nevoie de nici un retuş, însă atunci când apari pe sticla este mai greu.Camera de filmat e dată dracului şi subliniază toate defectele”, ne-a spus,amuzată, actriţa. “La teatru e în regulă, însă atunci când joci prin seriale deteleviziune este mai greu, pentru că numai probleme ai. Camera de filmat teîngraşă, îţi scoate ridurile în evidenţă, toate defectele. Am avut noroc pentrucă ultima dată am jucat un rol de bătrână şi nu s-a văzut nimic!”, ne-a spusStela Popescu, printre hohote de râs, acceptând cu drag complimentele noastreşi rugămintea de a rămâne neschimbată încă o sută de ani de acum încolo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray