2020-08-12 02:08

SUB ACOPERIRE totală: s-a însurat Turcescu. Şi nu cu Oana Sârbu! FOTO

 |  18:51
SUB ACOPERIRE totală: s-a însurat Turcescu. Şi nu cu Oana Sârbu! FOTO

În mare secret, aşa cum ne-a obişnuit de altfel, Robert Turcescu s-ar fi însurat astăzi şi nu cu celebra cântăreaţa Oana Sârbu, cea care i-a fost iubita timp de zece ani, ci cu o “frumoasă şatena”, după cum o descriu paparazzi tabloidelor care i-au prins în fapt.

Chiar dacă Robert Turcescu, a cărui viaţa profesională nu este deloc pe roze după ce a declarat că a fost ofiţer sub acoperire, nu a confirmat căsătoria cu şatena al cărei nume nu este deocamdată cunoscut. În schimb, fostul jurnalist al B1 TV a declarat că iubeşte şi se simte iubit, iar această iubire care, teoretic, ar fi înfiripata în urmă cu trei luni, pentru că la finele lunii mai s-a despărţit de Oana Sârbu, se cere a fi încununată de venirea pe lume a unui copil.

“Că orice om care iubeşte şi este iubit, îmi doresc un copil, dar mai multe nu vă spun pentru că întotdeauna am fost discret în ceea ce priveşte viaţa mea de familie”, a declarat Robert Turcescu pentru WOWbiz.ro.

Cea care ar fi devenit, astăzi, soţia lui Turcescu a fost suprinsa de paparazzi într-o ţinută de zi, nicidecum adecvată unui moment atât de important, pantaloni albi şi sacou pestriţ, asortată unei genţi mari şi unui zâmbet până la urechi. Şatena lui Turcescu părea că vine, mai degrabă, de la piaţă şi nu de la Starea Civilă, iar florile de toamna pe care le avea în mâna par să confirme acest lucru.

În plus, şi Turcescu cara câteva pungi cu legume, semn că în drum dinspre Starea Civilă spre casă, proaspeţii însuratei au făcut piaţă.

Turcescu şi noua lui iubită, proaspăt soţie, au mai fost suprinsi recent, sărutându-se într-un mall.

foto: Wowbiz


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-28

Mai multe imagini:
SUB ACOPERIRE totală: s-a însurat Turcescu. Şi nu cu Oana Sârbu! FOTO
zoom
Parerea ta...

SA LE FIE DE BINE!
28 Sep 2014

Poate d-aia s-a DESCOPERIT! D-aia simtea...ce simtea?! Atat fericire, liniste, ce mai zicea? - dar nu din pricina auto-deconspirarii ci, a miresei care i-a spus: DA!
TOBERT RURCESCU
28 Sep 2014

articol de 2 bani. cine e sotia, cum o cheama, de unde a aparut. nu stiti decat copy-paste dupa alte ziare. chiar va plateste cineva dupa asta?
CROCODILUL FLAMAND
28 Sep 2014

si care e subiectul ca nu pricep;si turnatorii au voie sa se insoare,nu scrie nicaieri ca e interzis Bine ca macar s-a lepadat de Satana Kioara
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz