2020-07-15 13:59

Surprinzător! Oana, înşelată de Viorel Lis cu o damă de companie

 |  18:12
Surprinzător! Oana, înşelată de Viorel Lis cu o damă de companie

Ironia sorţii! Deşi, este mult mai în vârstă decât partenera lui de viaţă, Viorel Lis a fost cel care a călcat strâmb în relaţie. La 71 de ani, fostul edil al Capitalei a înşelat-o pe Oana cu o damă de companie.

Vestea infidelităţii soţului ei a dat-o peste cap pe Oana. Cei doi au fost prezenţi la emisiunea „Un show păcătos”, unde au dat cărţile pe faţă. Deşi, Viorel s-a abţinut să ofere prea multe detalii despre escapada amoroasă, imaginile prezentate au fost destul de grăitoare.

Filmuleţele „păcătoare” l-au arătat pe fost edil al Capitalei cum opreşte maşina în faţa unui grup de dame de companie, şi o pofteşte înăuntru pe una dintre ele. Ei au fost apoi surprinşi într-o cameră, în timp ce femeia renunţa la haine.

Problemele în mariaj se pare că durează de mai mult timp, căci Oana a recunoscut că pe Viorel îl deranja faptul că ea ieşea seara în oraş cu prietenii ei. Infidelitatea lui Lis a fost însă picătura care a umplut paharul, iar Oana ameninţă acum cu despărţirea. Dacă va urma sau nu un alt divorţ în showbiz doar timpul va decide...


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz