2020-01-25 13:07

Surpriză de proporţii pentru cântăreaţă! Lidia Buble a primit un cadou inedit

 |  19:13
Surpriză de proporţii pentru cântăreaţă! Lidia Buble a primit un cadou inedit

Clipe de emoţie pentru Lidia Buble! Cântăreţei i s-a îndeplinit de curând o dorinţă pe care o avea încă din copilărie. De când era micuţă, Lidia visa să aibă o veveriţă, iar, de curând, visul i s-a împlinit. Surpriza i-a fost făcută chiar pe platourile de filmare.

De câteva săptămâni, cântăreaţa Lidia Buble se mândreşte cu o prietenă de nădejde. Este vorba despre veveriţa pe care a primit-o în timpul filmărilor de la „Spash!Vedete la apă” şi care a cucerit-o pe loc. Cadoul impresionant i-a făcut o mare bucurie artistei, având în vedere că ea îşi dorea cu ardoare o veveriţă încă de când era mică. Extrem de fericită de surpriza primită, Lidia nu a stat pe gânduri şi a făcut în aşa fel încât noua membră a familiei sale să aibă propria garderobă.

“Nu pot să cred că am primit o veveriţă! De când eram micuţă îmi doream una! Am botezat-o Bubly şi deja i-am cumpărat toate nebuniile... I-am făcut papuci, dar şi o fustiţă de balerină. Sunt îndrăgostită de ea la maximum”, a declarat Lidia pentru ziarul PUTEREA.  De când s-au întâlnit, cele două sunt de nedespărţit. Atunci când are ceva de făcut, cântăreaţa obişnuieşte să-şi ia cu ea noua „amică”.

Spre deosebire de Lidia Buble, Andreea Antonescu a trecut prin clipe de coşmar în timpul înregistrărilor pentru emisiunea de la Antena 1. În timp ce-şi exersa săriturile în apă de la înălţime, fosta membră Andre a fost la un pas să se înece.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-04

Mai multe imagini:
Surpriză de proporţii pentru cântăreaţă! Lidia Buble a primit un cadou inedit
zoom
Parerea ta...

VFD
29 Apr 2017

avand shi ceva alb pe ea in aceasta poza ,dar shi la concertele ei[eu o data kiar am vazut-o pe viu],lidia buble''-gum'',poate fii comparata [shi la cum arata] cu o guma de mestecat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine