2020-07-07 16:59

Surpriză de proporții pentru Ștefan Bănică jr! Iată ce dedicație a primit!

 |  17:53
Surpriză de proporții pentru Ștefan Bănică jr! Iată ce dedicație a primit!

Ștefan Bănică jr se bucură din plin de simpatia reprezentantelor sexului feminin. Drept dovadă, una dintre concurentele de la X Factor a profitat de participarea la acest show muzical pentru a-i face juratului o dedicație.

Și-a dorit toată viața sa fie pe scenă și să cânte, dar timiditatea a împiedicat-o să-și îndeplinească visul. La 52 de ani, Aurelia Ciornea și-a luat inima-n dinți și și-a încercat norocul la X Factor. Ea a profitat de această ocazie, și i-a făcut artistului ei preferat o dedicație.   

Concurentă din Chișinău a mărturisit în culise, chiar înainte de a intra pe scenă, că i-a compus rock star-ului Bănică câteva versuri. „Domnul Ștefan Bănică este cel mai sexi din acest platou”, a spus cu mult umor Aurelia Ciornea în fața celor trei jurați. „E foarte inteligent, modest, talentat și sexi.” Versurile ei i-au amuzat pe toti cei aflați în sală: „Ștefănele, Ștefănele, buzele ca caramele / Ochișorii, două stele, vălelelu / Ștefănele, Ștefănică, ești o dulce bombonică / Ești o dulce bombonică pentru suflețelul meu.”

Momentul a fost însă pe placul celor trei antrenori. „Sunteți extrem de simpatică. Mi-a plăcut și vocea, așa peltică. Felicitări pentru moment”, a spus Horia Brenciu, în cadrul ediției de vineri seara, de la Antena 1. „Ai fost singura concurentă care a umplut scena cu ceva inteligent. Aș deschide un teatru de revistă pentru tine”, i-a spus Ștefan Bănică bucuros. „Doamnă, sunteți o femeie adevărată”, a concluzionat Delia, felicitând-o pentru cei trei DA.

           


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz