2020-07-14 02:49

Surpriză inedită pentru Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu! Vezi ce cadou au primit din partea unei concurente!

 |  17:35
Surpriză inedită pentru Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu! Vezi ce cadou au primit din partea unei concurente!

Au fost exigenţi şi extrem de pretenţioşi, dar, cu toate astea, cei trei juraţi de la „Iadul Bucătarilor” au reuşit să câştige simpatia concurenţilor. Finala show-ului culinar are loc luni seara, iar cu acest prilej, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu au primit un cadou inedit din partea unuia dintre participanţii la această emisiune.

Sunt duri, exigenți și uneori de-a dreptul diabolici. Cu toate acestea, cei trei jurați de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” au rămas pe placul multor concurenți ai show-ului. Chefii au fost surprinși cu un cadou inedit din partea uneia dintre concurentele de anul acesta. Chiar în timpul filmării finalei, jurații au fost bucuroși să primească fiecare câte o caricatură cu portretul lor.

„Am fost plăcut surprins să-mi văd chipul în acel tablou. Aș mai fi lucrat un pic la păr, dar în rest cred că aduce cu mine”, glumește Bontea. „Eu arăt cam fioros”, adaugă Scărlătescu amuzat, „oare așa m-am uitat la concurenți tot sezonul?”. La rândul lui, Dumitrescu mărturisește că e o bucurie să poată adăuga acest cadou pe lista amintirilor pe care le-a strâns de-a lungul anilor de la foști concurenți pe care i-a jurizat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz