2019-12-08 17:21

SURPRIZĂ la Vocea României. Cine sunt FINALIȘTII îndrăgitei emisiuni

 |  00:08
SURPRIZĂ la Vocea României. Cine sunt FINALIȘTII îndrăgitei emisiuni

Fanii îndrăgitei emisiuni Vocea României și-au desemnat vineri seara pe cei care merg în marea finală de pe 15 decembrie și vor concura pentru un premiu de 100.000 de euro.

Prima finalistă este MĂDĂLINA COCA, din echipa Andrei.

A doua voce finalistă vine din echipa lui Tudor Chirilă și este ALMA BOIANGIU

Cea de-a treia voce calificată în Marea Finală este DORA GAITANOVICI, echipa Irina Rimes.

Ultimul finalist vine din echipa lui Smiley și este BOGDAN IOAN.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-08Parerea ta...

ȘTEFĂNEL (BăNICă JR.)
08 Dec 2018

zici că-i nebun! Este viu doar de Crăciun...nu știu ce face tot anul...iarna iese să-și ia banul! Seamănă puțin cu Elvis, tremură mereu din pelvis! Voce groasă, de măgar...el pe scenă, e-un fugar! Ia uitați-o pe BIANCA! S-a civilizat săteanca: BOTOX, ȚÂȚE, CAVIAR...mai demult, mânca pe ziar! DAN CAPATOS și MÂNDRIA...ne arată ȘMECHERIA! A venit în România, să predea curvăsăria: emisiune de ”cultură”...care, ce-a mai luat în gură! PROSTITUȚIA-N DIRECT ȘI PROSTIA, CA SUBIECT! FUEGO…”Împodobește mamă, bradul...” eu nu mă mai întorc...a râs de mine iară tot satul că am față de porc...dacă ești porc, atunci să știi, că mă-ta nu sunt eu! Le dai cu greață la copii, vomită la WeCeu! IULIA ALBU…ce femeie! I-aș cam da și eu o CHEIE! Dar găina face ouă? Dă-o jos, că-ți dau eu două…la cât este de ciudată, are gaura-nfundată! Nu știu pe cine ar ține, să încerce s-o combine!
CEATA BEEENZZZ,
08 Dec 2018

crapă pereții! Ce șosete au băieții…ritmuri grele, de hip-hop, imitație de rap! HAGI…idolul meu de o viață, când vorbești, mă bagi în ceață! Limba noastră e o artă, ai, n-ai mingea, dai la poartă! Nu știam că la MĂRUȚĂ, chiar și Michael Jackson a venit…oare ăsta e motivul? Că la scurt timp a murit! Ca POPICĂ nu e altul…nu îl lasă fanele…însă toată lumea spune că îi plac ciocanele! Nu știu cine dracu-i ăsta: SANDU CIORBĂ. Dar umblă la noi o vorbă: când îți plânge frigiderul, să-l asculți pe Sandu Ciorbă. Toți îl știu…el este GIGI (BECALI)! A făcut-o iar de oaie…oare s-o fi spart la spate când a fost pe la pârnaie? De-l întrebi ce s-a-ntâmplat…zice: ”m-am certat cu unul…” Păi de ce domu Becali? ”Pentru c-am scăpat săpunul!”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray