2020-01-26 00:41

SURPRIZĂ! Țiriac junior se iubește cu tenismena Sorana Cîrstea, după DIVORȚUL de Ileana Lazariuc

 |  01:16
SURPRIZĂ! Țiriac junior se iubește cu tenismena Sorana Cîrstea, după DIVORȚUL de Ileana Lazariuc

Daca am fi zis ca divortul dintre Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac este bomba toamnei, ei bine s-a aflat cine este actuala iubita a lui Tiriac junior si anume tenismena Sorana Cîrstea, potrivit surselor Click!.

După zece ani de căsnicie, fiica celebrei soliste Anastasia Lazariuc şi fiul magnatului Ion Ţiriac au decis să meargă pe drumuri diferite, în ciuda faptului că au doi copii împreună, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah. Vineri, după ce s-a aflat că au divorţat, Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac au revenit cu un mesaj de confirmare, motivând oarecum alegerea lor.

"Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere", este mesajul publicat de Ţiriac Junior şi Ileana Lazariuc.

Ion Alexandru Țiriac (43 de ani) și Ileana Lazariuc (37 de ani) s-au căsătorit civil abia în 2009, la Monte Carlo, iar religios, în același an, la un schit de lângă Călărași.

Cu un an înainte de a se căsători, cei doi au devenit părinți. Acum au împreună doi băieți, pe Alexandru (11 ani) și pe Nicholas Noah (10 ani), însă nu mai formează un cuplu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine