2020-08-07 22:20

Surprizele serialului “Las Fierbinţi” din 1 Martie

 |  16:15
Surprizele serialului “Las Fierbinţi” din  1 Martie

Cu un scenariu aparte, cu umor de calitate, un subiect specific românesc şi personaje care vor face comedie pură, serialul “Las Fierbinţi” debutează la Pro Tv pe 1 martie de la 20.30. Regizat de Dragos Buliga şi Constantin Popescu, după un scenariu de Mimi Brănescu, serialul “Las Fierbinţi” spune povesti rurale extrem de amuzante, dar autentice.

Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoara lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile moderne.

Personajele serialului sunt de-a dreptul remarcabile, cu poveşti şi dialoguri spumoase, de-a dreptul nişte Moromeţi ai secolului al XXI-lea, care înlocuiesc Poiana lui Iocan cu crâşma lui Bobiţă. Vice-primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) vrea să îi ia locul actualului primar şi se bazează pe sprijinul cârciumarului Bobiţă (Mihai Bobonete) şi al prietenului acestuia Giani (Costi Dita), şmecheraşul tipic de provincie. Robi (Leonid Doni) este şeful de post, Doru (Iulian Postelnicu) este învăţatorul satului, prieten din copilărie cu Bobiţă şi Giani, iar Celentano (Adrian Vancica), Firicel al lu’ Cimpoaie (Toma Cuzin), Ardiles (Mihai Margineanu) şi Moş Peleuş (Horatiu Mălăele), beţivii satului, sunt apariţii colorate şi pline de umor.

Coloana sonoraa serialului ”Las Fierbinţi” este şi ea una originala şi poartă semnătura lui Mihai Mărgineanu, care recunoaşte că multe dintre melodii au fost compuse chiar pe platoul de filmare. ”Scenariul este scris extraordinar, nu trebuie decât să-ţi laşi mintea deschisă şi versurile apar la doar câteva momente de replica actorului. Iar actori ca Horaţiu Malaele, Gigi Ifrim sau Mihai Bobonete te scot din cea mai sumbră stare pe care ai putea s-o ai la un moment dat. Comedia e grea! Momentele muzicale s-au produs, compus şi cântat pe platoul de filmare. Apoi,  au fost cosmetizate la studio, în limitele strânse pe care ţi le lasă un cântat live cu o chitară”, spune Mărgineanu. În plus, serialul ”Las Fierbinţi” are o serie de actori invitaţi, printre care Horaţiu Mălăele şi Pavel Bartoş, care vor da savoare întâmplărilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz