2020-03-28 18:07

Tatăl lui Meghan Markle, CRITICI DURE la adresa fiicei sale și a prințului Harry: "Devalorizează familia regală!"

 |  16:07
Tatăl lui Meghan Markle, CRITICI DURE la adresa fiicei sale și a prințului Harry: "Devalorizează familia regală!"

Tatăl lui Meghan Markle (foto), Thomas Markle, a declarat pentru Channel 5 că este dezamăgitor că fiica sa şi prinţul Harry au decis să nu mai aibă un rol activ în familia regală britanică. El consideră că Meghan şi Harry devalorizează familia regală.

“Este dezamăgitor, pentru că de fapt ea a ajuns să trăiască visul oricărei fete. Fiecare tânără îşi doreşte să devină prinţesă şi ea a reuşit, iar acum renunţă. Pare că îi dă cu piciorul pentru bani”, a spus Thomas Markle, care nu are o relaţie apropiată cu fiica sa.

Interviul a fost filmat după anunţul ducilor de Sussex că se retrag din prim-planul familiei regale.  Channel 5 a prezentat duminică o parte a interviului, precizând că materialul întreg va fi difuzat săptămânile viitoare.

Thomas Markle a descris familia regală ca “una dintre cele mai importante instituţii longevive” şi a precizat că atunci când Meghan s-a căsătorit cu Harry, în mai 2018, ei şi-au asumat obligaţia de “a fi parte a familiei regale şi a reprezenta regalitatea”. “Aceasta este una dintre cele mai importante instituţii longevive care au existat vreodată. Ei o distrug, o devalorizează, o fac meschină… O transformă într-un Walmart cu coroană. Este ceva ridicol, nu ar trebui să facă asta”.

El nu a mai vorbit cu fiica sa de la nunta actriţei cu prinţul Harry. “Nu o văd contactându-mă, în special acum… Şi nici pe Harry, dar cred că ambii se transformă în suflete pierdute. Nu ştiu ce vor. Cred că nu ştiu ce vor”, a conchis Thomas Markle, citat de News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine