2020-02-16 22:16

Tatăl Liviei Bistriceanu spune că femeia este bolnavă psihic. Nu-şi ia medicamentele şi îl hărţuieşte pe DiCaprio

 |  18:18
Tatăl Liviei Bistriceanu spune că femeia este bolnavă psihic. Nu-şi ia medicamentele şi îl hărţuieşte pe DiCaprio

Tatăl româncei care îl hărţuieşte pe LeonardoDiCaprio spune că fiica lui este bolnavă psihic şi că a fost internată într-oclinică de psihiatrie, dar, în prezent, refuză să urmeze tratamentul prescrisde medici. Livia Bistriceanu, o româncă stabilită de mai mulţi ani în Chicago,s-a ales cu un ordin de restricţie emis de poliţia americană şi nu se mai poateapropia de DiCaprio fără să rişte închisoarea. Asta după ce femeia l-a hărţuitpe actor timp de patru ani, devenind foarte agresivă în ultima perioadă. Easusţine că este căsătorită virtual cu starul şi că acesta este tatăl copiluluiei.

Nimic nu o poate convinge pe Livia Bistriceanucă nu este soţia lui Leonardo DiCaprio şi că nu urmează să devină mamacopilului său, Isus. Pe profilul ei deFacebook, Livia Bistriceanu menţionează: “Sunt căsătorită virtual cu LeonardoDiCaprio”, iar postările sale, pe propria pagină de pe reţeaua de socializare,dar şi de pe cea a actorului, denotă tulburări de personalitate vizibile. “Ce?Cum de nu ştii că el este deja căsătorit cu mine şi că nu se poate însura cualtcineva, mai ales cu un rahat ca aia (n.r., se referă la iubita lui DiCaprio,topmodelul Bar Rafaeli). Nu o mai vrea. Cum de nu ştii? El trebuie să fie tatăllui Isus, fiul meu şi al lui Dumnezeu. Nu văd de ce nu eu, regina lumii, şi unrahat ca aia trebuie să...”, încheie laconic Livia Bistriceanu un comentariulegat de o posiblă nuntă între Leo DiCaprio şi iubita lui. “Tu, tu eşti celcare îmi face asta. Mie, soţia ta, când ar trebui să fii cu mine în aceeaşilume şi dimensiune, nu într-o virtualitate paralelă. Lucrul acesta se bazeazăpe dragostea mea pentru tine, care durează deja de patru ani. Eu arăt mai binedecât actriţa aia şi fosta ta amantă de rahat, fotomodel. Nu e drăguţ ce-mifaci”, a mai scris românca pe profilul actorului, pe 21 iulie, postare care afost ştersă între timp din reţea.

“El e soţulmeu şi nu poate avea pe alta”

Apoi, tot pe 21 iulie, Livia a comentat peprofilul ei o ştire cu titlul “Leonadro DiCaprio, gata să devină tătic”. “Ce?Ce planifică ei? El este soţul meu şi nu poate avea pe alta, conform religieimele. Este scris de la Dumnezeu, ca să se ştie cine este soţia de-adevăratelea,nu rahatul ăla (n.r., se referă din nou la Bar Rafaeli). Nu pot face nimic înlegătură cu ce vrea el, să fie cu rahatul ăla sau să fie un Rege în Rai, cumine ca mama lui Isus, Regele tău...”. În continuare, românca sugerează căiubita lui DiCaprio s-ar prostitua ca să-şi câştige existenţa, într-un limbajde nereprodus. “Ea nu are nimic aici, nu are ce să mănânce, de aceea cerşeşteca o ţigancă. Arată groaznic, niciodată nu ar putea să arate ca mine la faţă şila corp. Ce fraier vrea să fie... (n.r., Leonardo)”.

Livia Bistriceanu are 41 de ani şi trăieşteîn Chicago din 1998, când a câştigat Loteria Vizelor. Ea a fost profesoară dematematică şi obişnuia să compună poezii, până s-a îmbolnăvit. Tatăl românceimărturiseşte că fata lui suferă de tulburări psihice de mai mulţi ani şi chiara fost internată într-o clinică de psihiatrie. De ceva timp însă, femeia refuzăsă mai înghită medicamentele prescrise de doctori, astfel că starea ei s-aînrăutăţit. Livia locuieşte cu părinţii ei într-un apartament din Chicago, iarprincipala ei ocupaţie este navigatul pe internet. "Afugit de acasă, s-a dus la Los Angeles. S-a îndrăgostit de un artist şi s-a dusla el acasă. Asta e a doua sau a treia oară când pleacă la el. De vreotrei-patru ani îl înnebuneşte", a spus tatăl femeii pentru Ştirile PRO TV.

I-atrimis scrisori în care îl numeşte “dragul meu soţ, Leo”

Judecătorul Carol Boas Goodson s-a pronunţat,miercuri, cu privire la ordinul de restricţie împotriva Liviei Bistriceanu. Eatrebuie să stea la cel puţin 91,44 metri (100 iarzi) distanţă de actor,potrivit site-ului tmz.com. "Având în vedere acest comportament obsesiv şihărţuirea, sunt speriat de doamna Bistriceanu şi simt că siguranţa meapersonală, precum şi siguranţa personală a celor din jurul meu, este în pericol",a scris DiCaprio, în solicitarea sa adresată Curţii Superioare din regiunea LosAngeles, citată de huffingtonpost.com.

Cererealui Leonardo DiCaprio către instanţă a inclus declaraţii de la actor şi de laechipa sa de securitate, potrivit cărora Livia Bistriceanu a călătorit de laChicago la Los Angeles, de cel puţin două ori, încercând să-l întâlnească peactorul american, la el acasă şi la biroul lui. Ea a refuzat să părăseascăproprietăţile şi a avut un comportament agresiv. DiCaprio a mai spus că nu s-aîntâlnit niciodată cu Livia Bistriceanu, dar ea i-a trimis numeroase scrisoriscrise de mână. Unele dintre scrisori au fost anexate la cererea actorului deordin de restricţie. Una dintre scrisori include salutul, "Dragul meu soţ,Leo", şi conţine afirmaţii ale lui Bistriceanu care crede că DiCaprio estetatăl copilului ei, Iisus.

I-a scris şi lui Brad Pitt

Nu doarLeonardo diCaprio o preocupă pe Livia Bistriceanu, ci şi un alt blond celebrude la Hollywood, Brad Pitt. Într-un comentariu postat pe profilul de Facebookal actorului, românca face aprecieri privind aspectul fizic al acestuia. “Credcă vrei să-mi scrii o scrisoare de dragoste, de aceea porţi carnetul acela cutine mereu. Ştiu de ce vrei să arăţi aşa. Nu mai vrei să ai toate femeile pecap şi acesta este cel mai bun look. Îmi place. Scrie-i lui Isus o scrisoare.El este cu mine”. Într-un alt comentariu, Livia Bistriceanu este de părere că JenniferAniston este încă soţia lui Brad Pitt din punct de vedere religios. “Nu pot săcred, Brad încă o vrea pe hoaţa aia de Angelina lângă el, aşa că o are în Rai.Brad, ar fi bine să te întorci la Jenn, pentru că ea este încă soţia ta, înDumnezeu”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-02

Mai multe imagini:
Tatăl Liviei Bistriceanu spune că femeia este bolnavă psihic. Nu-şi ia medicamentele şi îl hărţuieşte pe DiCaprio
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine