2020-02-26 00:31

Telenovelă à la millionaire. Valentina Pelinel: “Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept!”

 |  19:40
Telenovelă à la millionaire. Valentina Pelinel: “Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept!”

Aşa este, Valentina Pelinel, nu este uşor să fii acuzat pe nedrept, în nici o situaţie, însă poate cele câteva mii de fani ai tăi de pe Facebook nu ţi-ar mai trimite o ploaie de acuze dacă ai face puţină lumină în privinţa situaţiei tale. Aşadar, dacă se dovedeşte că eşti însărcinată cu însuratul Cristian Borcea, atunci acestea sunt oarecum fondate, iar dacă sarcina ta nu s-a întâmplat în urma unei întâlniri cu soţul Alinei Vidican şi tu nu clarifici acest aspect, asumă-ţi nedreptatea care ţi se face! În timp ce ţara freamătă şi îşi frânge mâinile, descoperind dintr-o dată că cea mai mare problemă a ei este fix însărcinarea Valentinei Pelinel, fosta topmodelă a plecat la munte - nu al nostru, aici unde ar putea-o zări paparazzi, ci al francezilor – şi ne zâmbeşte de pe pârtie.

“Vă salut şi vă mulţumesc celor care mă încurajaţi să trec peste perioada asta. Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept de oameni care nu îţi cunosc viaţa, mai ales când eşti însărcinată. Important este că am această minune cu mine, iar cei care acuză se vor lămuri că nu e totul atât de negru şi ei sigur nu se califică să ridice piatră către mine. E cineva perfect? Sigur nu, deci nici eu. Dar măcar nu acuz, nu judec, nu vorbesc urât de nimeni în public şi nu fac parte dintre cei care profită acum de situaţie ca să facă un leu în plus, fără pic de umanitate. Eu încerc să mă relaxez alături de prietena mea care m-a invitat la munte, în Franţa, precum aveam încă de anul trecut planificat”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook, mesaj care a strâns peste o mie de comentarii, pe de o parte de încurajare, de pe alta de dispreţ, jigniri şi acuzaţii dintre cele mai urâte. Unora dintre ele, blonda le-a şi răspuns, clarificând şi partea financiară a acestui scandal: “Normal că am refuzat orice leu, cum am făcut şi după divorţ. Nu îmi vând prietenii şi viaţa personală pe bani niciodată!”.

“Mai bine tac decât să mint!”

Plecată în Franţa, imediat după ce a aruncat în eter vestea că este însărcinată, fără a confirma sau infirma zvonurile că tatăl copilului este Cristi Borcea, Valentina Pelinel moderează cu răbdare miile de comentarii primite pe Facebook. “Ştiu!”, a răspuns blonda unui prieten virtual care i-a scris “Greşeşti că nu spui adevărul. Din cauza ta se spun atâtea!”, iar altuia care i-a sugerat să spună tuturor că tatăl copilului e Guţă, Pelinel i-a răspuns “Mai bine tac decât să mint!”, acest mesaj putând fi interpretat şi ca răspuns pentru întrebarea care stă pe buzele tuturor: “De ce nu spui clar şi concis cine este tatăl copilului tău?!”. În acest sens, invitată într-o emisiune TV, clarvăzătoarea Carmen Harra şi-a susţinut în repetate rânduri punctul de vedere potrivit căruia nu Borcea este tatăl copilului Valentinei Pelinel, iar acest lucru se va afla în urma unui test AND efectuat după naşterea copilului, după cum susţine Harra.

“Toţi tindem să comentăm povestea altuia!”

“Se acuză în necunoştinţă de cauză, dar apreciez orice părere. Toţi tindem să comentăm povestea altuia!”, a spus blonda tot pe Facebook. “Povestea altuia” putând fi partea de adevăr a Alinei Vidican, soţia cei presupus că ar fi lăsat-o pe ea însărcinată, în camera intimă de la închisoare sau, potrivit naşului Becali, la “bancă”. Banca de spermă, probabil. Rămasă acasă cu doi copii şi cu soţul plecat nu în cătănie, ci după gratii, proaspăt căsătorita Alina, după ce mulţi ani a fost doar amanta domnului milionar, se simte trădată. O altă blondă îi sparge casa şi blonda-soţie o roagă insistent, cu 24 de “te iubesc”-uri pe minut trimise infidelului încarcerat, să-i lase familia în pace. În toată această telenovelă, Mihaela, prima soţie, mamă a trei dintre copiii lui Borcea, nu zice nici pâs, deşi ea ar fi, poate, cea mai îndreptăţită să comenteze “povestea altuia”. În schimb, s-a trezit vorbind la TV naşul de cununie al cuplului Vidican-Borcea să o asigure pe blonda-soţie că pe ea o iubeşte deţinutul cel viril în proporţie de 90%, în timp ce pe blonda-amantă doar 10%. Ştie sigur pentru că însuşi finul i-a povestit asta, printre gratii.

Vrăjitoarele dau verdicte

Evident că nu puteau lipsi din acest peisaj tragi-comic vrăjitoarele. Care cu ghiocul, care cu globul de cristal, care cu cărţile de Tarot sau doar priviri pătrunzătoare şi vorbe de duh, pe la televizor se perindă diverse stâlcitoare de limbă română, care îşi asumă fermecarea lui Borcea, blestemarea blondei-amantă sau faptul că a nins zilele trecute. Una spune că ea l-a vrăjit pe milionar să-şi lase prima nevastă şi să o facă pe Alina, din amantă soţie. Alta spune că ea a blestemat-o pe Valentina să piardă sarcina, iar o a treia crede, prin puterea gândurilor sale, că divorţul lui Borcea de cea de-a doua soţie este inevitabil, dar şi că tatăl copilului din pântecele topmodelei nu este milionarul de după gratii. Avem soţii, amante, blonde, topmodele, vrăjitoare, milionari şi milioane, sarcini extraconjugale, infirmiere de puşcărie lăsate şi ele gravide de acelaşi deţinut viril, replici becaliceşti, lacrimi, umor şi voie bună… Ce-ar mai lipsi ca telenovela să fie una memorabilă? Probabil că un regizor talentat care să pună pe peliculă toată această poveste.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-10

Mai multe imagini:
Telenovelă à la millionaire. Valentina Pelinel: “Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept!”
zoom
Telenovelă à la millionaire. Valentina Pelinel: “Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept!”
zoom
Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
07 Ian 2016

Ce dracu mai vrea si vaca asta montata de un tigan borit furacios ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine