2020-01-28 21:17

Tendinţe 2017: se poartă coafurile romantice

 |  15:08
Tendinţe 2017: se poartă coafurile romantice

Hairstylistul Cristi Pascu dezvăluie că, în anul 2017, trendul în materie de coafuri de ocazie este dat de coafurile romantice, de inspiraţie greco-romana sau de inspiraţie retro, cu influenţe din epoca disco a anilor ’80.

“Anul 2017 în materie de coafuri de ocazie este dominat de romantism. Genul acesta de coafură, întâlnit în filme precum “Lords of the Rings” sau în serialul “Game of Thrones”, căpăta acum noi interpretări în viziunea celor mai mari hairstylisti din lume. În anul 2017, aceste împletituri sunt lejere şi se fac foarte uşor. Este suficient să-ţi ondulezi părul pentru că apoi să-ţi împleteşti doua codiţe simple. Se mai poate prinde părul într-o coadă, pe care ulterior o putem largi uşor pentru a da impresia de messy hair”, spune Cristi Pascu.

Pe de altă parte, bob-ul retro este un alt trend în materie de coafură pe care îl vom vedea foarte des atât pe podiumurile de modă, cât și pe stradă. “Bob-ul nu se dezminte şi nu iese niciodată din tendinţe. În fiecare an se reinventează, mergând acum pe aspectul retro. Aceasta este o coafură specială, care te va scoate tot timpul din anonimat şi te va face vedetă serii. Recomand o astfel de coafură doar la petrecerile cu eticheta. Pentru acest look, hairstylistul trebuie să cunoască foarte bine tehnica ondulării părului. Ulterior, bob-ul poate fi accesorizat după cum vă doriţi. Accesoriile masive, metalice şi colorate sunt la mare căutare în anul 2017”, spune Cristi Pascu.

“Buclele lejere, în schimb, reprezintă cea mai uşor de executat coafură, adaptabilă fără mari eforturi atât unui look de zi, cât şi unui look de seară, diferenţa făcându-se prin simpla accesorizare. Cărarea într-o parte este în trend şi dă un aer spectaculos. Aceasta este o coafură inspirată din epoca disco a anilor ’80, însă reinterpretată şi adaptată tendinţelor actuale”, continuă hairstylist-ul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-07

Mai multe imagini:
Tendinţe 2017: se poartă coafurile romantice
zoom
Tendinţe 2017: se poartă coafurile romantice
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine