2020-04-08 15:51

Tenismena Mihaela BUZĂRNESCU, drama din spatele succesului: "Ajunsesem să nu mai rezist psihic de la DUREREA pe care o simțeam"

 |  23:43
Tenismena Mihaela BUZĂRNESCU, drama din spatele succesului: "Ajunsesem să nu mai rezist psihic de la DUREREA pe care o simțeam"

Mihaela Buzărnescu este una dintre cele mai apreciate jucatoare de tenis din lume, insa drumul pana la succes nu a fost deloc usor, ba chiar presarat si cu momente triste si multa durere.

"În ultimii doi ani a fost accidentarea de la gleznă, culminând cu cea de la umăr care a fost o corelaţie între umăr opus cu gleznă opusă. Şi din cauza aceasta am ajuns la o durere atât de profundă la umăr, încât a trebuit să fac o intervenţie chirurgicală, pentru că supraspinosul, tendonul supraspinos s-a rupt. Patru milimetri a fost rupt şi nu mai puteam să joc aşa", a mărturisit Mihaela Buzărnescu la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

 Sportiva a făcut 30 de injecţii minim anul trecut, combinate, pentru a putea face faţă suferinţei.

"Ajunsesem la un moment dat să nu mai rezist psihic durerea pe care o simţeam. Nu mai puteam să o controlez. Câteodată, în timpul meciului îşi mai pierdea din intensitate din cauza tensiunii meciului, emoţii, concentrare. Făceam abstracţie şi după meci era extrem de dureros. Nu mai puteam să fac nimic cu mâna stângă, nu mai puteam să dorm pe partea stângă. Trebuia să dorm cu o pernă pe partea dreaptă, cu o pernă în braţe. Era foarte, foarte greu", a mai spus jucătoarea în cadrul emisiunii.

foto: Twitter


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine