2019-12-05 23:47

Teodora Becali se mărită astăzi! Gigi îi face NUNTĂ de jumătate de milion de euro

 |  17:25
Teodora Becali se mărită astăzi! Gigi îi face NUNTĂ de jumătate de milion de euro

Teodora Becali se marita astazi cu alesul inimii sale, Mihai Mincu, la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucuresti. După ceremonia religioasă, cei 700 de invitați vor petrece la Palatul Snagov.

După ce au încins câteva hore în curtea vilei din Pipera, alaiul de nuntași au plecat spre biserica din București unde se va săvârși Taina Cununiei. Mai mulți călugări au fost aduși să se roage, la biserică, în timpul slujbei, unii venind și de pe Muntele Athos, dar și de la Mănăstirea Frăsinei.

Gigi Becali a declarat că cel mai important cadou pe care l-a făcut tinerilor însurăței a fost rugăciunea de dimineață, potrivit stiripesurse.ro.

Latifundiarul din Pipera a spus că nu are ce urări să le facă, pentru că știe foarte bine cum și-a crescut fata și este convins că așa cum a fost în casa părinților va fi și alături de soțul ei.

Gigi Becali ar fi scos din buzunar aproximativ jumătate de milion de euro pentru ca fiica lui să aibă o nuntă așa cum și-a dorit.

Ginerele lui Gigi Becali este un tânăr de 28 de ani, cu afaceri în domeniul imobiliar. Zis si „Prinţişorul din Dobroeşti", Mihai provine dintr-o familie respectată şi înstărită. El împreună cu Theodora formează un cuplu de câţiva ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-12Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sfântul Becali Pot înțelege că procurorilor le scapă infracțiuni comise în spațiul online. Sunt cu duiumul și nu există resurse de monitorizare. Dar, în octombrie 2014, așadar cu peste 15 luni în urmă, Gigi Becali a spus, în fața mai multor microfoane și camere de luat vederi, fiind transmis pe diverse posturi, în direct și în reluare, că bibliile folosite în sălile de judecată, dar „neomologate” de Patriarhie, sunt satanice: „Este o biblie tot biblie, dar e o biblie de altă sectă de religie... Are același text, dar diavolii ce-ți face? Îți schimbă trei cuvinte esențiale...”
17 Feb 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray