2020-07-10 04:05

The Rolling Stones a revenit pe scenă la nici trei luni după ce Mick JAGGER a fost operat pe CORD

 |  12:06
The Rolling Stones a revenit pe scenă la nici trei luni după ce Mick JAGGER a fost operat pe CORD

Legendara trupa The Rolling Stones şi-a reluat concertele vineri seară, în SUA, la nici trei luni după operaţia pe cord suferită de solistul Mick Jagger. Cum era şi normal, show-ul a fost unul de zile mari, scrie Mediafax.

Mick Jagger a cântat şi s-a mişcat plin de energie pe scenă, fără a da vreun semn că a trecut de curând printr-o operaţie dificilă.

La începutul lunii aprilie, Mick Jagger a fost supus unei intervenţii pe cord, pentru înlocuirea valvei aortice. Intervenţia de implantare valvulară aortică transcateter (TAVI/TAVR) a avut loc la Spitalul Presbiterian din New York şi a fost necesară pentru că tulburarea de care suferea Jagger ar fi putut duce la insuficienţă cardiacă şi chiar la deces în urma unui infarct. În prezent, procedura este minim invazivă şi permite recuperarea pacientului într-un timp destul de scurt.

Concertul de vineri seară, programat la Soldier Field din Chicago, la care a asistat 60.000 de persoane, a deschis o serie de 17 show-uri ce este parte a turneului "No Filter" şi care se va încheia pe 31 august, în Miami. Cel de-al doilea concert va avea loc marţi, în acelaşi loc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-22Parerea ta...

FANE GLONTZ
25 Iun 2019

MAI BINE I-L OPERAU PE CREER , SA NE SCUTEASCA CU MUZICA LUI DE TOT CACATUL .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz