2020-04-03 19:24

Tiberiu Iacob Ridzi: „Copilul nostru e mai bine, dar Monica nu e aşa liniştită”

 |  18:59
Tiberiu Iacob Ridzi: „Copilul nostru e mai bine, dar Monica nu e aşa liniştită”

Monica şi TiberiuIacob-Ridzi au trecut cu bine peste necazul pe care l-au avut de înfruntat lasfârşitul lunii aprilie, când primul lor copil a venit pe lume cu nişteprobleme grave de sănătate, într-o clinică din Viena. Cu toate că şi-au adusbebeluşul acasă şi ar trebui să trăiască din plin bucuria de a fi părinţi, ceidoi sunt încă îngrijoraţi de soarta micuţului lor, Andrei Carol. TiberiuIacob-Ridzi ne-a declarat că soţia sa nu s-a liniştit încă şi speră într-orecuperare mai bună a băieţelului.

Pe 22 aprilie, Monica şiTiberiu Iacob-Ridzi au devenit pentru prima dată părinţi, însă bucuria le-afost umbrită, atunci, de nişte necazuri neprevăzute. Nici acum părinţii băieţeluluinu par să fie foarte împăcaţi în ce priveşte starea de sănătate a copiluluilor, Andrei Carol. „Ne-am întors de mult de la Viena, iar bebeluşul este acasă.Se simte mai bine, însă este menţinut sub observaţie aici, de către niştemedici români. Mergem frecvent la controale. Şi la Viena va trebui să ajungem,dar nu ştim când. Este nevoie de multă precauţie”, ne-a declarat TiberiuIacob-Ridzi. Cât despre starea de spirit a Monicăi Iacob Ridzi, se pare căfostul ministru PDL nu se bucură încă deplin de maternitate. „Va rămâne operioadă acasă, pentru a avea grijă de cel mic. Nu este aşa liniştită... Darsperăm că va fi bine. Copilul nostru este prioritatea acum”, a mai adăugat,pentru „Puterea”, Tiberiu Iacob-Ridzi.

A asistat la naştere

Monica Iacob-Ridzi adevenit pentru prima dată mămică pe 22 aprilie, la Viena. Fostul ministru PDLse afla deja de mai multă vreme sub observaţia unor medici austrieci, la care aajuns în urma unor recomandări făcute de doctori români. Monica a născut princezariană, iar bebeluşul a venit pe lume cu dificultăţi de respiraţie, astfelcă medicii l-au introdus imediat în incubator. „Au apărut nişte complicaţii întimpul operaţiei”, ne declara, atunci, Tiberiu Iacob-Ridzi. Nici mama nu a trecutuşor peste naştere, ci a petrecut o vreme la secţia de Reanimare, întrucât asuferit sângerări nefiresc de abundente. Deşi îngrijorat şi emoţionat, tăticulşi-a găsit puterea de a rămâne în sala de naşteri până ce micuţul a fost dus laincubator. „A fost ciudat, a fost o experienţă neobişnuită, nu m-am întâlnitpână acum cu o situaţie de genul acesta şi a fost cu atât mai special, cu câtera vorba despre soţia mea şi copilul meu”, povestea Tiberiu Iacob-Ridzi.

Micuţul a primit numelede Andrei Carol. Andrei, după numele Sfântului Andrei, protectorul neamuluiromânesc, iar Carol, în memoria tatălui Monicăi Iacob-Ridzi, pe care aceastal-a iubit foarte mult. Întrebat dacă au făcut deja pegătirile pentru botezulcopilului lor, Tiberiu Iacob-Ridzi ne-a spus că „este prea devreme, băieţeluleste prea mic”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-20

Mai multe imagini:
Tiberiu Iacob Ridzi: 'Copilul nostru e mai bine, dar Monica nu e aşa liniştită”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine