2020-02-17 23:15

Tiger Woods divorţează după un scandal sexual

 |  13:20
Tiger Woods divorţează după un scandal sexual

Jucătorulde golf Tiger Woods, care s-a aflat în centrul unui scandal anul trecut dincauza aventurilor extraconjugale, şi soţia sa, Elin, au divorţat după şase anide căsnicie, au anunţat, luni, avocaţii celor doi într-un comunicat comun,informează AFP. "Elin Nordegren şi Tiger Woods au confirmat astăzi că audivorţat", se arată în comunicatul în care se precizează că sentinţa afost pronunţată de un tribunal din Florida. "Suntem trişti că mariajulnostru s-a încheiat şi ne dorim reciproc tot ce este mai bun în viitor",au declarat cei doi în comunicatul citat, subliniind că vor avea custodiacomună a copiilor lor, Sam Alexis (3 ani) şi Charlie Axel (1 an).

Avocatullui Elin a anunţat că nu vor fi oferite detalii în privinţa termenilordivorţului, însă presa americană susţine că aceasta ar urma să primească între100 şi 500 de milioane de dolari.

Primulsportiv miliardar din istorie a fost spitalizat pentru scurt timp după unaccident rutier la ieşirea de la domiciliul său din Orlando (Florida) înnoiembrie 2009.

Acestaccident a fost debutul unui imens scandal marcat de dezvăluiri a unor legăturiextraconjugale cu chelneriţe şi actriţe de filme pentru adulţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine