2020-04-08 15:18

Tom Cruise BLOCAT în hotel

 |  11:36
Tom Cruise BLOCAT în hotel

S-ar putea spune că e cu adevărat o misiune imposibilă, în ceea ce îl privește pe Tom Cruise. Cel puțin momentan, până se rezolvă “problema”. Dar, având în vedere că stă la cinci stele…

Actorul Tom Cruise, care se află în Italia pentru filmările la “Mission: Impossible 7”, este blocat într-un hotel din Veneţia din cauza epidemiei cu noul coronavirus din Italia. Actorul a sosit pe 20 februarie în oraşul italian unde urma să filmeze pentru “Mission: Impossible 7”. Tom Cruise, în vârstă de 57 de ani, este forţat sa stea în hotelul de cinci stele în care este cazat, Gritti Palace Hotel, cel puţin pana pe 1 martie, potrivit Evening Standard. Palatul Gritti a servit, inițial, ca reședință privată a familiilor nobile atunci când a fost construit, în secolul al XV-lea. În 1895, Palatul Gritti a devenit oficial un hotel de lux, completat cu camere în stil venețian, un spa și room service 24 de ore.

Actorul a sosit pe 20 februarie în oraşul italian unde urma să filmeze pentru “Mission: Impossible 7”. Niciun membru al echipelor de filmare şi producţie nu a fost infectat cu noul coronavirus. Însă filmările pentru cel de-al şaptelea film din seria “Misiune: Imposibilă”, care ar fi trebuit să înceapă pe data de 20 februarie şi să se deruleze timp de trei săptămâni, au fost suspendate. 

Epidemia a afectat nu doar filmările viitoarei producţii din seria ”Mission Impossible” ci şi desfăşurarea celebrului Carnaval de la Veneţia ca şi Săptămâna modei de la Milano şi a făcut ca mai multe partide de fotbal să se desfăşoare cu porţile închise sau să fie amânate. Până acum, 11 persoane au murit în Italia din cauza noului coronavirus, iar peste 320 de persoane sunt infectate.

Foto: Daily Mail


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine