2019-10-20 11:57

Tom şi Jerry, începând de luni, în fiecare zi, la un cunoscut post de televiziune

 |  18:01
Tom şi Jerry, începând de luni, în fiecare zi, la un cunoscut post de televiziune

Serialul „Tom şi Jerry se dau în spectacol” va fi difuzat de Boomerang, începând de luni, în fiecare zi, de la ora 18.30.

Create în 1940, iniţial, Tom şi Jerry s-au numit Jasper şi Jinx. După câteva episoade, creatorii lor, William Hanna şi Joseph Barbera, i-au rebotezat, nu înainte de a cere colegilor câteva variante. Unul dintre animatorii studioului a sugerat numele de Tom şi Jerry care au plăcut, iar el a primit bonus 50 de dolari.

MGM a fost la un pas să întrerupă seria după primele episoade pentru că directorii credeau că un şoarece şi o pisică ce se tot fugăresc şi se tachinează reciproc nu au cum să fie pe placul publicului.

În primele episoade, Tom îşi folosea toate cele patru picioare, apoi a devenit biped. Jerry, de pe altă parte, a rămas neschimbat de la primul până la ultimul episod.

Serialul a câştigat de-a lungul anilor nenumărate premii, printre care şapte trofee Oscar.

Faţa stăpânei lui Tom, Mammy Two Shoes, cea căreia în serial i se văd doar picioarele, a apărut doar câteva secunde într-un singur episod din toate seriile difuzate.

Boomerang, alături de Cartoon Network, este unul dintre cele două canale reprezentative ale Turner Broadcasting System. Boomerang se adresează copiilor între 4 şi 7 ani şi familiilor acestora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray