2019-10-15 00:18

Toni Grecu da premii in seara de Revelion

 |  13:21
Toni Grecu da premii in seara de Revelion

Dupa un an in care auintors pe toate partile, cu mult umor, personajele si intamplarile politice simondene din tara, agentii ”Serviciului Roman de Comedie” se pregatesc saincheie anul la Pro Tv intr-un stil mare. Toni Grecu va prezenta chiar pe 31decembrie, de la 20.30, ”Gala Premiilor Serviciului Roman de Comedie 2010”. Secondatde Bianca Silicosanu, interpretata inegalabil de Aniela Petreanu, Toni Grecu iiva premia, printre altii, pe Traian Basescu (Valentin Darie), Emil Boc (ClaudiuMaier) sau Gigi Becali (Dragos Stoica).

”In seara festiva deRevelion, cele mai importante, mai haioase si comice personaje din peisajulpolitic si monden al Romaniei vor veni la SRC sa-si ridice premiul si sarosteasca o urare”, spune Toni Grecu. Daca Traian Basescu va lua premiul”Cascheta de politist”, cu diploma ”Criza nu s-a terminat/ Si sunt cel maiinjurat”, Emil Boc va surprinde cu o aparitie de zile mari pentru a-si ridicapremiul ”Norocosul Anului”. ”Vor mai fi premiati Sorin Ovidiu Vintu, care vaprimi premiul ”Cel mai urmarit dintre pamanteni” pentru stenogramele dindosarul Nicolae Popa, Gigi Becali – ”Ciobalonul de aur”, Mitica Dragomir,Adrian Mutu, care va primi drept premiu dintii ospatarului pe care l-a batut laFlorenta, si multi altii”, mai dezvaluie seful de la ”Serviciul Roman deComedie”.

Si pentru ca anul afost incarcat cu evenimente care mai de care mai demne de atentia agentilor dinCasa PROporului, in seara de Revelion editia speciala a ”Serviciului Roman deComedie” va trece in revista cele mai tari momente ale sezonului, care au smulshohote de ras telespectatorilor Pro Tv. In plus, in aceeasi seara, agentiicomediei vor prezenta in premiera la televizor ”Imnul Expulzatilor din Franta”.”Sper sa ne distram bine impreuna in noaptea dintre ani. ”Serviciul Roman deComedie” le doreste telespectatorilor sai un an nou plin de satisfactii si deumor. Razi pentru tine, razi pentru tara!”, a incheiat Toni Grecu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray